Megkérnétek anyóst erre?
Figyelt kérdés
Ma született meg a kislányom. Felhivott, mondta ha haza megyünk akkor jön. Hozza a másik unokáját is. Én viszont anyósomat és apósomat szívesen fogadom ha úgy van, de egy 4 éves gyereket nem. Ki tudja miket hordozhat magában amire egy 3-4napos babának nincs szüksége. Különben is, ugyanolyan unokája, kicsit otthon lehet hagyni. ( ő a kedvenc unoka és szeret a mamájáék lenni azért jegyzem meg hogy van neki is anyukája)2017. aug. 9. 16:30
21/36 anonim válasza:
Nálunk külön kérte a gyerekorvos, hogy az első időszakban óvodás korú gyerek ne jöjjön látogatóba. Nyár volt, van nagytesó is, szóval nem első gyerekes paramami vagyok, és az orvos is ötunokás nagymama.
22/36 anonim válasza:
Mert tudom mennyire fáradt tud lenni az ember egy szülés, egy kórházi tartozkodás után
Hát nézd, ha pár órával a szülés után a gyk-n áskálódik anyós ellen, akkor vajon mennyire fáradt???
Akkor szült, amikor én...
23/36 anonim válasza:
Én sem engedném a közelébe ! Mivel anyós, ezért a párod beszéljen vele.. mégis csak az ő anyja..
24/36 anonim válasza:
A kérdező lehet az apuka is, neki is születhet gyereke, nem?!
25/36 anonim válasza:
Megkérném, vagy kérném a férjem,hogy ő beszéljen vele.
Az indok pedig mindegy, mivel ha máshoz megyünk vendégségbe, nem viszünk csak úgy plusz vendéget, megkérdezzük, vihetjük-e az illetőt, vagy nem. Akár felnőtt, akár gyerek. Nálunk legalább is így normális, nem mások nyakára hurcolni hívatlanul mindenkit.
26/36 anonim válasza:
Most attól félsz, hogy a te gyermeked is hanyagolva lesz mint a többi unoka? Ha tényleg féltékeny vagy, akkor ezt ne a 4 éves kislányra vetítsd ki, mert ő tehet róla a legkevésbé, hogy a mamának ő a kedvence.
27/36 anonim válasza:
Én alapból nem szívesen látnék senkit miután haza mentem a kórházból. Legalább egy hétig. Persze most jó idő van,nincs influenza szezon..de azért mégis csak megviseli az embert a szülés, a kórház. Nálunk ott látogattak a rokonok, hazamentel után pedig vártak egy hetet. Utána is a nagyszülők jöttek, a többi családtag pedig csak később. Nem azért mert uvegburaba akartuk tartani (bár egyébként influenza szezon volt, plusz antibiotikumos kezelést is kapott a kórházba) hanem mert nekem kellett egy kis nyugi. :)
28/36 anonim válasza:
24, mert nyilván apuka is haza fog menni a kórházból...
30/36 anonim válasza:
Egy 4 éves kisgyerekre vagy féltékeny??? Fel kellett volna nőni, mielőtt gyereket vállalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!