Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megkérnétek anyóst erre?

Megkérnétek anyóst erre?

Figyelt kérdés
Ma született meg a kislányom. Felhivott, mondta ha haza megyünk akkor jön. Hozza a másik unokáját is. Én viszont anyósomat és apósomat szívesen fogadom ha úgy van, de egy 4 éves gyereket nem. Ki tudja miket hordozhat magában amire egy 3-4napos babának nincs szüksége. Különben is, ugyanolyan unokája, kicsit otthon lehet hagyni. ( ő a kedvenc unoka és szeret a mamájáék lenni azért jegyzem meg hogy van neki is anyukája)
2017. aug. 9. 16:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk külön kérte a gyerekorvos, hogy az első időszakban óvodás korú gyerek ne jöjjön látogatóba. Nyár volt, van nagytesó is, szóval nem első gyerekes paramami vagyok, és az orvos is ötunokás nagymama.
2017. aug. 9. 21:36
 22/36 anonim ***** válasza:
12%

Mert tudom mennyire fáradt tud lenni az ember egy szülés, egy kórházi tartozkodás után

Hát nézd, ha pár órával a szülés után a gyk-n áskálódik anyós ellen, akkor vajon mennyire fáradt???

Akkor szült, amikor én...

2017. aug. 9. 21:38
 23/36 anonim válasza:
77%
Én sem engedném a közelébe ! Mivel anyós, ezért a párod beszéljen vele.. mégis csak az ő anyja..
2017. aug. 9. 21:42
 24/36 anonim ***** válasza:
21%
A kérdező lehet az apuka is, neki is születhet gyereke, nem?!
2017. aug. 9. 22:45
 25/36 anonim ***** válasza:
71%

Megkérném, vagy kérném a férjem,hogy ő beszéljen vele.

Az indok pedig mindegy, mivel ha máshoz megyünk vendégségbe, nem viszünk csak úgy plusz vendéget, megkérdezzük, vihetjük-e az illetőt, vagy nem. Akár felnőtt, akár gyerek. Nálunk legalább is így normális, nem mások nyakára hurcolni hívatlanul mindenkit.

2017. aug. 9. 23:19
 26/36 anonim ***** válasza:
69%
Most attól félsz, hogy a te gyermeked is hanyagolva lesz mint a többi unoka? Ha tényleg féltékeny vagy, akkor ezt ne a 4 éves kislányra vetítsd ki, mert ő tehet róla a legkevésbé, hogy a mamának ő a kedvence.
2017. aug. 9. 23:32
 27/36 anonim ***** válasza:
90%
Én alapból nem szívesen látnék senkit miután haza mentem a kórházból. Legalább egy hétig. Persze most jó idő van,nincs influenza szezon..de azért mégis csak megviseli az embert a szülés, a kórház. Nálunk ott látogattak a rokonok, hazamentel után pedig vártak egy hetet. Utána is a nagyszülők jöttek, a többi családtag pedig csak később. Nem azért mert uvegburaba akartuk tartani (bár egyébként influenza szezon volt, plusz antibiotikumos kezelést is kapott a kórházba) hanem mert nekem kellett egy kis nyugi. :)
2017. aug. 9. 23:41
 28/36 anonim ***** válasza:
33%
24, mert nyilván apuka is haza fog menni a kórházból...
2017. aug. 10. 05:19
 29/36 anonim ***** válasza:
71%
Szólj neki nyugodtan.
2017. aug. 10. 07:20
 30/36 anonim ***** válasza:
4%
Egy 4 éves kisgyerekre vagy féltékeny??? Fel kellett volna nőni, mielőtt gyereket vállalsz.
2017. aug. 10. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!