Mi ez a kettős mérce?
Terveztük lemosni az ajtókat ablakokat, de a feleségem sopánkodott, hogy utál hidegben ablakot pucolni, mert nem lesz szép a pára miatt.
Zárójelben jegyzem meg, hogy a 95%-ban én csinálom, mert neki tériszonya van.
Mondom neki, hogy "Anyád azt mondta, hogy denaturált szesszel kell áttörölni, akkor nem lesz párás!"
Erre elkezd csapkodni, visítani, hogy az anyám MIÉRT SZÓL BELE AZ ÉLETÜNKBE, talán azt hiszi, hogy a "jó tanácsai" nélkül ő nem tud ablakot pucolni?
És folyamatosan ordibálva leszedte a keresztvizet anyámról, aki 120 km-re lakik tőlünk egy évben 3-4x látjuk, akkor is én hívom hozzánk és tele ajándékkal érkezik.
Soha egyetlen rossz szót nem mondott neki, pedig biztos volt, hogy nem tetszhettek neki dolgok, mert csináltunk baromságokat szépen.
Nézek rá, hogy mi a fene baja van, aztán rájöttem, hogy félreértette, mondom neki, hogy nem az én anyám, hanem a tiéd mondta.
Erre kisimul a képe, kapja a telefonját, elkezd dumálni az anyjával, hogy mi is az a szer és tényleg olyan jó? De jó! De jó! De jó!
Majd kitér a menstruációjára, meg a testvére aranyerére, megemlítve, hogy nekem is az van, miket szoktam mondani és csinálni amikor fáj és én mivel kezelem.
Komolyan úgy éreztem, hogy lerúgom a fejét, ezért inkább átmentem a haveromhoz, akinek elmeséltem.
Azt mondta, hogy náluk is a kettős mérce működik, az asszony anyja benne él az életükben, mindenbe tényleg beleszól és az rendben is van, az ő édesanyja meg levegőt se vehet, hogy ne legyen belőle egy direkt gerjesztett cirkusz.
Tényleg, mi a franc ez nálatok nők? Nagyon szeretném megérteni!
Mindenki véleményét megköszönöm, de nem akarok hozzászólni, mert nincs kedvem vitatkozni, csak érdekel, hogy ki, hogyan gondolja.
Átmentél a haverodhoz kipofázni a feleséged, duzzogva. Lol. Hülye gyerek vagy te is.
Otthon gyáva papucs, aztán a gyakorin meg szidja a nőket teli szájjal.
A saját anyjáról nem tudott leválni a feleséged, hagyja neki, hogy beleszóljon az életébe, elárulja neki az intim dolgaitokat, mert számára az anyja az ő része, vagy fordítva.
A te anyád beleszólása (még csak félreértés szintjén is) tükröt tartott neki, ezért bekapcsolt az énvédő mechanizmusa, és patáliát csapott, majd ment a biztonságos közegbe az anyjához telefonon keresztül.
34-es
Esetleg másolnál ide egy példát, hogy hol szidtam a Gyakorin a nőket? ...tele szájjal, vagy bármilyennel?
Hmmm?
Vagy csak vagdalkozol? (Tele szájjal!:)
Megbeszélni???
Idén ünnepelnénk az e tárgyú megbeszéléseink ezredik alkalmát, ezért már nem beszélgetek erről.
Nem lehet, nem érdemes már rágni a gittet, csak olaj a tűzre.
7 éve vagyunk együtt, ebből már majdnem 5-öt házasságban és ebben nem sikerül konszenzusra jutnunk, de már egy-két kirívó esetet leszámítva nem is érdekel. Tényleg!
És azoknak, akik nyíltan, vagy burkolva pedzegették, hogy az anyám biztos mondott, vagy csinált olyasmit amiről nem tudok, ... hát, ha ilyen történt volna, akkor biztos tudnék róla, a feleségem tálalásában.
Szóval, nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!