Mi ez a kettős mérce?
Terveztük lemosni az ajtókat ablakokat, de a feleségem sopánkodott, hogy utál hidegben ablakot pucolni, mert nem lesz szép a pára miatt.
Zárójelben jegyzem meg, hogy a 95%-ban én csinálom, mert neki tériszonya van.
Mondom neki, hogy "Anyád azt mondta, hogy denaturált szesszel kell áttörölni, akkor nem lesz párás!"
Erre elkezd csapkodni, visítani, hogy az anyám MIÉRT SZÓL BELE AZ ÉLETÜNKBE, talán azt hiszi, hogy a "jó tanácsai" nélkül ő nem tud ablakot pucolni?
És folyamatosan ordibálva leszedte a keresztvizet anyámról, aki 120 km-re lakik tőlünk egy évben 3-4x látjuk, akkor is én hívom hozzánk és tele ajándékkal érkezik.
Soha egyetlen rossz szót nem mondott neki, pedig biztos volt, hogy nem tetszhettek neki dolgok, mert csináltunk baromságokat szépen.
Nézek rá, hogy mi a fene baja van, aztán rájöttem, hogy félreértette, mondom neki, hogy nem az én anyám, hanem a tiéd mondta.
Erre kisimul a képe, kapja a telefonját, elkezd dumálni az anyjával, hogy mi is az a szer és tényleg olyan jó? De jó! De jó! De jó!
Majd kitér a menstruációjára, meg a testvére aranyerére, megemlítve, hogy nekem is az van, miket szoktam mondani és csinálni amikor fáj és én mivel kezelem.
Komolyan úgy éreztem, hogy lerúgom a fejét, ezért inkább átmentem a haveromhoz, akinek elmeséltem.
Azt mondta, hogy náluk is a kettős mérce működik, az asszony anyja benne él az életükben, mindenbe tényleg beleszól és az rendben is van, az ő édesanyja meg levegőt se vehet, hogy ne legyen belőle egy direkt gerjesztett cirkusz.
Tényleg, mi a franc ez nálatok nők? Nagyon szeretném megérteni!
Mindenki véleményét megköszönöm, de nem akarok hozzászólni, mert nincs kedvem vitatkozni, csak érdekel, hogy ki, hogyan gondolja.
asszony jó idegbeteg, de te is.
boldog házasságot!
Az asszony idegbeteg, oké, de mi a baj a kérdezővel?
Én sem örülnék, ha a férjem kitárgyalná az apósommal az én aranyeremet.
Kérdező!
A kérdésedre sajnos nem tudom a választ, mert én jóban vagyok az anyósommal, nem vagyok rá féltékeny, az önértékelésem is rendben.
De az általad leírt jelenséget én is látom.
Mikor huztad meg utoljara az asszonyt?
Ugy egy-ket het szunet utan szoktak ilyen szinten meghulyulni...
A férfi agy és a női agy
A feleséged egy barom, ez eddig nem tűnt fel?
28n
Nálunk ez nem kettős mérce hanem az én anyám valóban fárasztóbb, mint a feleségemé.
Anyósom sokkal gyakrabban jön, mégse tolakodó, míg az anyám távolról is folyton belevauzna az életünkbe, így abszolút megértem, ha rá panaszkodik a nejem.
Az én véleményem az, hogy a feleséged egy önfejű hülye liba.
Az általánosítást meg kikérem magamnak :)
Itt az én anyám a fő okostojás és minden alkalommal le is van szépen állítva. A tanácsait szívesen meghallgatom, a "te mindent szarul csinálsz, szóval elmondom, hogy kell" észosztásait már annál kevésbé.
Anyós szerencsére nem nagyon szól a dolgainkba, de ha igen, akkor is "tanácsosabb" tanácsot ad, azt szívesebben megfogadom.
Mondanám, hogy valami tüske biztos van a feleségedben anyád felé, de sajnos egyre több ilyen feszültségkeltő p csával találkozom, szóval sanszos, hogy mégse az öreglány a hibás.
Nyugi, nem minden nőnél van így. Mi mindketten tudjuk egymás anyjáról, hogy hülye és helikopter típusú :D. (28N)
Amúgy meg ha ennyire durván kettős mérce van, és nem azért, mert az ő anyja objektíven értelmesebb és kevésbé belepofázós, akkor le kell ülni vele beszélni, vitatkozni arról, hogy ez így nem igazságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!