Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miert az elso fiam szuletesnap...

Miert az elso fiam szuletesnapjan lesz anyosom anyukajanak temetese?

Figyelt kérdés
Miert tervezte erre a napra anyosom -Akiert nem kifejezetten rajongok- a temetest? Ez Ok? Elso fiam az elso paromtol van, tehat nem verrokona anyosomnak. Jelenlegi parommal egyutt elek, innen az anyos....:(
2017. júl. 24. 00:06
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos egy temetés időpontja nem opcionális, nem rakják eléd a naptárat, hogy tessék, válassz egy számodra szimpatikus időpontot. Szerintem a párod édesanyja sem direkt kérte pont a te gyereked születésnapjára a temetést. Picit gondolkodni kéne, mert így nem sokra mész az életben, lásd az előttem linkelt kérdéseddel kapcsolatban sem gondolkodsz... Az első fiad új "apukát" kapott meg két új féltestvért, ezzel kell kezdened valamit mert tényleg elviselhetetlen lesz. Nem csak neki kell segítség, hanem sajnos neked is.
2017. júl. 24. 21:01
 52/56 anonim ***** válasza:
45%
Olvasva az előző kérdésed nem csoda, hogy anyós rühelli a kölködet.
2017. júl. 24. 22:39
 53/56 anonim ***** válasza:
81%

Az édesapám temetése a névnapomon volt, mert nem volt más időpont. Túltettem magam rajta, azóta egy másik napon tartom.

Nyilván a gyermeked születésnapját nem teheted át máskorra. Viszont különbséget kell tenni, teljesen külön kell kezelni ebben az évben. Tartsátok meg egy héttel később, ne aznap. A jövőben meg minden megy úgy, mint eddig.

Nem szabad a két eseményt- még ha így is hozta akaratlanul a sors- összekeverni a tudatotokban.

Minél nagyobb a család, a família, annál nehezebb összehangolni a fájdalmas, szomorú alkalmakat és az ünnepléseket.

Nincs más, mint rugalmasan kezelni.

2017. júl. 26. 23:20
 54/56 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat, mint pl. Utolso. Azt nem ertem, hogy egy sztem egy ilyen kerdesre miert kell serto dolgokat irni. Szemely szerint sosem sertettem meg senkit. Meg senkinek nem kellett megszerveznem a temeteset. Kulonben utolagosan kiderult, hogy csutortokon is es penteken is lehetett volna a temetes. Parom megkerdezte, hogy tudta-e, hogy a szuletesnappal egybe esik-e, amire nem valaszolt. De igazabol mar nem erdekel. Mindenkinek tovabbi szep napokat, szombattol jo is lesz! Meg egyszer Koszi!
2017. júl. 28. 00:46
 55/56 A kérdező kommentje:
Ugyertem szombattol jo ido lesz.
2017. júl. 28. 00:48
 56/56 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem ide az emberek csak fikázni járnak sokszor.. de mindegy, megszoktuk!

Szóval, a leírtak alapján

Az én drága "Anyósom" pl utálja mindkét sógornőjét és mikor kiderült hogy császáros lesz a

2017. aug. 19. 14:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!