Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miert az elso fiam szuletesnap...

Miert az elso fiam szuletesnapjan lesz anyosom anyukajanak temetese?

Figyelt kérdés
Miert tervezte erre a napra anyosom -Akiert nem kifejezetten rajongok- a temetest? Ez Ok? Elso fiam az elso paromtol van, tehat nem verrokona anyosomnak. Jelenlegi parommal egyutt elek, innen az anyos....:(
2017. júl. 24. 00:06
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
98%
Egyebkent meg azt lehetetlennek tartjatok hogy elmentek a temetesre ami par ora...maximum. Aztan megunneplitek a gyerek szulinapjat otthon tortaval? Vagy nalunk ezerszer volt hogy suliidoben volt a azulinapom es hetvegen tartottuk vagy csuszott egy napot a szulinapom. A temetest nem lehet masik idopontra tenni es nem hiszem h most a gyerekeddel lenne elfoglalva meg h jol kiszirjon veled, igyis eleg baja van.
2017. júl. 24. 10:19
 32/56 A kérdező kommentje:
Az elejen meg jol megvoltunk, azert is hivtuk el (igazabol en hivtam) el nyaralni tobbszor, egeszen az ordogos tortenetig. Utana mar nem hivtam. Ha senki szerint sem fontos a kapcsolatok apolasa, hanem inkabb, mi kozod hozza, szarjunk le mindent hozzaallas, akkor mar ertem anyosomat is. Mi kulfoldon elunk es hala a jo egnek az ismerettsegi korom nem igy gondolkodik. Ott pl. Teljesen elfogadott egy nem verszerinti unokat is teljes mellbedobassal szeretni. Pl.
2017. júl. 24. 10:29
 33/56 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, hát tudjuk mi azt, hogy "külföldön" kolbászból van a kerítés.

A kérdésed nem az unoka-szeretésre vonatkozott - hanem a temetés kiírásra és a születésnapra.

Kaptál jó válaszokat - elfelejtetted megköszönni- mert külföldön biztos nem szokás.

Ha külföldön vagytok és mostohaanyós itthon temeti anyját,

ugyan miért merült fel az egész kérdés?

2017. júl. 24. 10:37
 34/56 anonim ***** válasza:
91%

Nem rajongsz a párod anyjáért, de azt elvárnád, hogy ő teljes mellbedobással szeresse a mástól való gyereked?

Az agyad szabira ment?

2017. júl. 24. 11:06
 35/56 anonim ***** válasza:
69%
Sem a párodnak, sem anyósodnak semmi köze akkor a 10 éves gyerekedhez. Miért is kellene szeretnie?
2017. júl. 24. 11:14
 36/56 anonim ***** válasza:
92%
Nem azért az anyósod anyja hunyt el, a gyerekedhez semmi köze. ÉS ha a pap akkor ért rá,tegye arrébb mert a menny jelöltnek a gyereke születésnapja?!Nem várhatod el,és nem is kell elmenned
2017. júl. 24. 11:32
 37/56 anonim ***** válasza:
91%

Lehet h én vagyok a hülye,de a temetés nem olyan dolog h ma nem jo mert ma bulizok v akármi. V tán fizeted a tárolási dijat? Amugy se olcso dolog a temetés,az emberek minnél elöbb meg akarják adni a végtisztességet az elhunytnak.

Bunko vagy,inkább részvétet kéne nyilvánitanod anyósodnak az anyukáját vesztette el

A gyerek

2017. júl. 24. 12:06
 38/56 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni, a parommal egyutt lakom, tehat Ket gyerekem dedimamaja halt meg, ha valaki nem ertette volna. Es nem varom el senkitol hogy akar a sajat unokait is szeresse, nemhogy mas gyerekeit.
2017. júl. 24. 12:08
 39/56 anonim ***** válasza:
82%

Akkor miért hisztizel h temetés lesz mikor lesz az elsöszülötted szülinapja???

A 10 éves gyerek szülinapozzon a az apai rokonokkal mig temetésen vagytok

2017. júl. 24. 12:12
 40/56 A kérdező kommentje:
Hat akkor az ertelmes hozzaszololnak Nagyon koszonom, hogy valaszra meltattak, a tobbieknek, akiknek irasaibol kiderult, hogy a vilag legpiszkabb embere vagyok, na azoknak is :D
2017. júl. 24. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!