Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miert az elso fiam szuletesnap...

Miert az elso fiam szuletesnapjan lesz anyosom anyukajanak temetese?

Figyelt kérdés
Miert tervezte erre a napra anyosom -Akiert nem kifejezetten rajongok- a temetest? Ez Ok? Elso fiam az elso paromtol van, tehat nem verrokona anyosomnak. Jelenlegi parommal egyutt elek, innen az anyos....:(
2017. júl. 24. 00:06
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
"Ki sem lat a gyasztol" haha, anyos penteken megy Szegedre a szegedi jatekokra. " Temetes szerdan, Persze nem megyek, a temetesre, de megnyugodtam a valaszok miatt.
2017. júl. 24. 08:10
 22/56 A kérdező kommentje:
Mar elhamvasztottak. Egy baratnom ismerosenek a temeteset (nem hamvasztasos) fel evre kitoltak, mert akkor jott haza Angliabol a rokon. Szerintem a temetest el lehet napolni, a halalozas datumat nem. Harom fiam van, a legidosebb lesz 10 eves, masik ketto az "Uj paromtol" jelenlegi anyos unokai.
2017. júl. 24. 08:24
 23/56 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk is hamvasztásos temetés a divat a családban, de azt sem lehet a végtelenségig tolni, csak nagyon nyomós indokkal.

Pl. nálunk nagyapám temetése el lett tolva két héttel, mert a családban esküvő volt, és nagymamám nem akart belerondítani a "fiatalok örömébe". De így is jócskán megdobta a költségeket, plusz a vállalkozó nagyon húzta a száját az átszervezések miatt.

Tetszik vagy sem, a temetés időpontja ilyen esetben sem szabadon választott, nagyban függ a vállalkozótól, na meg hogy a többi családtag mikor tud eljönni pl. Jelen esetben a gyereked születésnapja az utolsó a sorban.

(Az én nagymamám karácsonykor halt meg. Most akkor gyűlölnöm kéne őt, mert tönkretette az ünnepet?)

2017. júl. 24. 08:29
 24/56 anonim ***** válasza:
93%

Neki az anyja temetése fontosabb, neked meg a gyereked szülinapja.

Ő menjen a temetésre, te meg lepd meg a gyereket.

De nagy mulatozáshoz nekem nem lenne képem. Ez nem az anyósod hibája, ez így alakult.

Ha a te anyád még él, adj inkább hálát érte, és gondolj bele az anyósod helyzetébe.

2017. júl. 24. 08:38
 25/56 A kérdező kommentje:
Parommal megbeszeltuk, hogy egyutt megyunk a temetesre, amikoris meg nem tudtuk az idopontot. Parom kerte, h. Menjek vele. Anyosom nem kedveli a fiamat (mint ahogy Engen sem). Amikor meghivtuk magunkkal myaralni, mondta, hogy az en elso fiam az ordog, az o unokaja pedig az angyal. Ekkor hivtam meg utoljara kozos nyaralasra.
2017. júl. 24. 08:56
 26/56 anonim ***** válasza:
83%
Jó, mit vergődsz? Nem mész, pont, ennyi, nem kell a felesleges hiszti.
2017. júl. 24. 09:00
 27/56 anonim ***** válasza:
76%
És neked mi közöd ahhoz, hogy a szegedi játékokra megy? Ha meg utálod, minek hívod nyaralásra? Ilyet menyet se kívánok senkinek!
2017. júl. 24. 09:05
 28/56 anonim ***** válasza:
80%

" nem kedveli a fiamat mint ahogy Engen sem"

Mi sem kedvelünk TÉGED.

A kisstílű, szarrágó embereket sehol nem kedvelik.

A születésnapot előtte való este lehet ünnepelni, sok családban úgy törtnénik. Ki fogjátok bírni.

2017. júl. 24. 09:16
 29/56 anonim ***** válasza:
91%

Én meg elvittem a gyerekeimet egy korai nyaralásra a férjem temetése után. Pont azért, hogy segítsen feldolgozni a gyászt, legyen környezetváltozás, egész napos elfoglaltság.

Ritka ostoba és rosszindulatú vagy, kérdező, anyósom meg a jelek szerint egy intelligens nő, nem csoda, ha nem bírjátok egymást.

2017. júl. 24. 09:29
 30/56 anonim ***** válasza:
87%
*anyósod😀
2017. júl. 24. 09:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!