Miert az elso fiam szuletesnapjan lesz anyosom anyukajanak temetese?
Nálunk is hamvasztásos temetés a divat a családban, de azt sem lehet a végtelenségig tolni, csak nagyon nyomós indokkal.
Pl. nálunk nagyapám temetése el lett tolva két héttel, mert a családban esküvő volt, és nagymamám nem akart belerondítani a "fiatalok örömébe". De így is jócskán megdobta a költségeket, plusz a vállalkozó nagyon húzta a száját az átszervezések miatt.
Tetszik vagy sem, a temetés időpontja ilyen esetben sem szabadon választott, nagyban függ a vállalkozótól, na meg hogy a többi családtag mikor tud eljönni pl. Jelen esetben a gyereked születésnapja az utolsó a sorban.
(Az én nagymamám karácsonykor halt meg. Most akkor gyűlölnöm kéne őt, mert tönkretette az ünnepet?)
Neki az anyja temetése fontosabb, neked meg a gyereked szülinapja.
Ő menjen a temetésre, te meg lepd meg a gyereket.
De nagy mulatozáshoz nekem nem lenne képem. Ez nem az anyósod hibája, ez így alakult.
Ha a te anyád még él, adj inkább hálát érte, és gondolj bele az anyósod helyzetébe.
" nem kedveli a fiamat mint ahogy Engen sem"
Mi sem kedvelünk TÉGED.
A kisstílű, szarrágó embereket sehol nem kedvelik.
A születésnapot előtte való este lehet ünnepelni, sok családban úgy törtnénik. Ki fogjátok bírni.
Én meg elvittem a gyerekeimet egy korai nyaralásra a férjem temetése után. Pont azért, hogy segítsen feldolgozni a gyászt, legyen környezetváltozás, egész napos elfoglaltság.
Ritka ostoba és rosszindulatú vagy, kérdező, anyósom meg a jelek szerint egy intelligens nő, nem csoda, ha nem bírjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!