Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki az ha a baratnom anyukajanak a szuletesnapjan kerem meg a baratnom kezet?
Maga a gesztus nagyon szép, hogy igy gondolod és igy szereted a barátnődet!!
Az eljegyzésre Én mégis más időpontot választanék. Egy kicsit személyesebbet.
Minden jót kivánok Nektek!!!
Szerintem nem ciki, de ez valahogy a kettőtök dolga.Sógornőm kezét a testvére esküvőjén kérte meg a barátja.Kis figyelmet kért, na ott volt tömeg..
A férjem pár éve úgy kérte meg a kezem, hogy elvitt arra a helyre egy vacsora után ahol először megcsókolt, ott letérdelt és úgy kért meg. Meglepődtem nagyon.
Barátnőm kezét úgy kérte meg a barátja, hogy teamécsesekből kiírta "Legyél a feleségem!" Az nagyon romantikus volt.
08.08-as vagyok ismét.
Én köves gyűrűt kaptam eljegyzési gyűrűként, de a mai napig nagy rám sajnos.Valahogy csend el tőle egy gyűrűjét a megfelelő méretért.
Szerintem meg nagyon jó ötlet. Ez egy családi ünnep, mindenki együtt lesz. Szerintem mindenki boldog lesz!
Az anyukának is egy ünnep, mikor megkérik a lányát. Eg yállomás az életében.
Én magamat is ünnepeltem, mikor ballagott a gyrekem! Hogy eljuttattam idáig, s lezárul eg ykorszak az életünkben.
Szerintem nagyon megható lenne ha akkor kérnéd meg!
És jó üzenet e van, hogy ey családi ünnepen, mert ezzel a két családot is össze akarod kapcsolni, s így illik ide.
Esetleg a lánylkérés után mondanék 1-2 mondatot az anyukának, hogy köszönöm hogy ezt az édes leányt ilyen szépen felnevelte nekem, s adnék egy szál fehér rózsát (pluszban, a szülinapi fölött) hálám jeléül.
(amúgy akék ibolya ahála virága, ilyet is adhatsz, mondjuk egy szép kis képen)
Sírni fog az összes nő!
Szerintem ne beszéld meg előre aszüleivel. Akár anyuka jóindulatúan elszólja magát a lánya előtt, meg akkor nekik már nem meglepetés. Felesleges megbeszélni.
Utólag rendezhettek egy vacsorát a két család számára, ahol a szülők is jobban meg tudnak ismerkedni, nálunk négyszemközti lánykésé volt, majd egy közös, előre megszervezett vacsora a két családnak. Aztán ott hivatalosan is megkérte a kezemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!