Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ciki az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki az ha a baratnom anyukajanak a szuletesnapjan kerem meg a baratnom kezet?

Figyelt kérdés
mennyire tartjatok ezt jo otletnek? Esetleg adhattok otletet, h milyen legyen a gyuru, hogy milyen legyen egy rovid beszed, stb! Irhattok szemelyes tapasztalatokat is! Mindenkepp meglepetesnek szeretnem, es ezert gondolom, h ez egy jo alkalom. Szoktak eljegyzeskor nagy lagzit csapni?
2009. okt. 29. 07:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
hát vmi kapcsolatotokban fontos dátumon lenne célszerű megkérni a kezét nem a mama szülinapján. Hát sztem olyan gyűrű legyen h. van az alapgyűrű(arany) és az körbe ilyen pici kövekkel vagy esetleg belülre belegravírozni a megismerkedésetek dátumát. am. még 16 vok, szal nincs sok tapasztalatom
2009. okt. 29. 08:55
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

08,08-nak

Bocs az offért,de miért nem veteted be a gyűrűd?Ékszerész szépen a mértedre tudja igazítani.

2009. okt. 29. 09:07
 13/37 A kérdező kommentje:
sajnos az iden mar nem nagyon talalok olyan idopontot ami kettonkrol, vagy csak rola szolna! Varjak esetleg jovo nyarig amikor van a szuletesnapja? Akkor mennenk torokorszagba, meg jartunk ott ezelott is, nagyon jol telt!
2009. okt. 29. 09:12
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, és személy szerint nagyon nem örülnék, ha valaki másnak az "ünnepéhez" kapcsolódna az eljegyzésem napja :(

Az legyen csak a kettőtök napja. Esetleg az a nap, amikor összejöttetek, vagy hasonló. De lehet akár egy teljesen más nap is. Nekem fontos lenne, hogy az a nap tényleg csak a miénk legyen :)

2009. okt. 29. 09:16
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a születésnapom előtt volt nagy titkolózás, úgyhogy sejtettem, hogy valami készül. Aztán persze nem történt semmi.

És...A szülinapom után pár nappal, amikor aztán végképp nem számítottam rá, térden állva fogadott az előszobában, mikor hazaértem. Csodálatos érzés volt!

2009. okt. 29. 09:19
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akkorra időzíteném, szerintem sokkal romantikusabb, ha "saját" időpontotok van, amikor nem ünnepeltek mást, nem pedig valami más alkalomhoz kötitek, pl. születésnap, karácsony meg hasonlók.

Sok boldogságot! :)

2009. okt. 29. 09:22
 17/37 anonim ***** válasza:
63%

Ne várjál! Kérd meg most! Te ismered a saládot! H ateszerinted jó az anyuka szülinapja, akkor jó lesz. annak, akik csak saját magától kérik meg a lányt kettesben. Nekik úgy jó.

Ha ti családiasabbak vagytok, akkor nektek nagyon jó lesz ez a családi összejövetel. Mindenki boldog lesz, hidd el! Az első ötlet a jó!Te ismered őket.

De semmiképp ne várj hónapokat!

2009. okt. 29. 09:28
 18/37 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem most lenne alánykérés, és megbeszélnétek egy eljegyzési ebédet, ahová mindkettőtök szüleit elhívhatnátok. Akár karácsonykor, csak mégis, lenne egy kis alkalom együtt lenni.

A bezséd meg olyan legyen(írd le magadnak,könyebb lesz összeszedni a gondolataidat. Ne vidd a papírt, csak jegyezd meg a kulcsszavakat)

Szóval mondd el, hogy a szülinap az ugye egy állomás az ember éeletében

1,és a te életedben is eljött egy állomás

amikor megszületik valami

elkezdődik egy új élet-reményed szerint

2.megisnmertél te egy szép rózsaszálat

3.így s így tetszik neked, s ilyen meg olyan fontos neked

4.és szeretnéd ha a mai napon új korszak kezdődne

a közös éltetek

és

5.ezért most szeretnéd megkérni a kezét(aputól)

vagy: szeretnéd, hogy legyen a jegyesed(tőle)

Persze szépen megfogalmazva(de spontán beszédben előadva)

Sok sikert!Hány nap van még?

Szerintem a szüleivel megbeszélheted előre, itokban.

2009. okt. 29. 09:37
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

A férjem a megismerkedésünk évfordulóján kérte meg a kezem, kettesben voltunk egy étteremben. Három nappal később volt a nagymamám szülinapja, ott a család előtt megkérte a kezem, akkor pezsgőztünk, és nagymamámnak a legszebb ajándéka ez volt. Nem ünnepeltük külön az eljegyzést, de külön lehet választani.

Az unokatesómnak a férje egy nyaralás alkalmával egy kilátóban kérte meg a kezét, és valamikor télen volt az eljegyzésük, egy étteremben, szűk családi körben.

Ha az anyósjelölt szeret téged, és szeretné, ha együtt lennétek, akkor ez neki egy ajándék is. Előfordulhat, hogy a barátnőd nem olyan gyűrűt szeretne, amilyet te kigondoltál, és ha szerinted nem sértődne meg, akkor megteheted, hogy a lánykérés tényleg csak a kérésről szól, és egyben megemlíted azt is, hogy az eljegyzést szeretnéd egy buli keretében megtartani.

Igazából minden attól függ, hogy ki hogyan reagálna, de erre mi nem fogunk tudni válaszolni.

2009. okt. 29. 09:55
 20/37 A kérdező kommentje:
meg nincs leszogezve semmi, mert meg nem tudtam eldonteni hogyan legyen. Beszeltunk rola az iden, szoba jott, de aztan abban maradtunk, hogy nem lesz az iden, majd csak jovore, mindenfelet kitalaltam, habar mindketten nagyon szeretnenk. 5 eve vagyunk egyutt, szerintem mar ideje lenne. Ha mas idopontot valasztok (ami senkinek semmilyen napja) szerintetek meg kene beszeljem elore az o szuleivel?
2009. okt. 29. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!