Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ciki az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki az ha a baratnom anyukajanak a szuletesnapjan kerem meg a baratnom kezet?

Figyelt kérdés
mennyire tartjatok ezt jo otletnek? Esetleg adhattok otletet, h milyen legyen a gyuru, hogy milyen legyen egy rovid beszed, stb! Irhattok szemelyes tapasztalatokat is! Mindenkepp meglepetesnek szeretnem, es ezert gondolom, h ez egy jo alkalom. Szoktak eljegyzeskor nagy lagzit csapni?
2009. okt. 29. 07:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ne a mama szülinapján kérd meg, azért mégis a mama napja kellene, hogy legyen. Aztán, ha meg megkéred, úgy is ez lesz az attrakció, mindekit ez fog érdekelni, nem egy egyszerű szülinap.

Nem az anyukája szemszögéből godnolom, de én mint lány, nem örülnék, ha anyukámat háttérbe szorítanák pont az ő szülinapján.

2009. okt. 29. 14:00
 32/37 anonim ***** válasza:
97%

Ez nem így van, egy anyának ennél nem is lehetne szebb szülinapja.

(Már ha nem utálnak.)

Anya

2009. okt. 29. 14:42
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de az anyjának akar örömet okozni, vagy a lányának. Én mint lány nem örülnék neki, mert anyám szülinapja anyámról szóljon a lány kérés meg rólam.
2009. okt. 29. 14:47
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se akkor kérd meg. Válaszd mondjuk a szülinapját, vagy egy számotokra fontos nap dátumát. Nekem a szülinapomon kérték meg a kezem.
2009. okt. 29. 15:08
 35/37 A kérdező kommentje:
Mit szoltok mondjuk egy karacsony estehez? Az adventi naptaros megoldasra? Jo otletnek tunik? Esetleg februar 14?
2009. okt. 29. 20:12
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Cikinek nem ciki, csak hülyeség. Az az ő ünnepe, hagyjátok meg neki.
2009. okt. 29. 21:34
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az adventi naptáras nagyon jó:)

biztos örülni fog neki a barátnőd:)

2009. okt. 30. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!