Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miert az elso fiam szuletesnap...

Miert az elso fiam szuletesnapjan lesz anyosom anyukajanak temetese?

Figyelt kérdés
Miert tervezte erre a napra anyosom -Akiert nem kifejezetten rajongok- a temetest? Ez Ok? Elso fiam az elso paromtol van, tehat nem verrokona anyosomnak. Jelenlegi parommal egyutt elek, innen az anyos....:(
2017. júl. 24. 00:06
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
84%

eddig csak azt tudtuk meg a kérdés nyomán, hogy utálod anyósod, mert ő is valószínű nem szereti, hogy fia veled egy + embert kapott árukapcsolásként.

Beavatsz még abba is, hogy mi az a "külföld" és hogy itthon lesz a temetés? Mert pl Pápua Új-Guineából nem érdemes 3 gyerekkel hazautazni a távoli rokon néni temetésére.

2017. júl. 24. 12:17
 42/56 A kérdező kommentje:
33-nak. Most epp Mo-on vagyunk. Csaladlatogatas, vakacio cimen.
2017. júl. 24. 12:21
 43/56 anonim ***** válasza:
80%

Mi kulfoldon elunk es hala a jo egnek az ismerettsegi korom nem igy gondolkodik. Ott pl. Teljesen elfogadott egy nem verszerinti unokat is teljes mellbedobassal szeretni. Pl.

Mi ez, ha nem elvárás????

2017. júl. 24. 12:25
 44/56 anonim ***** válasza:
60%

Bajod van a tesóddal, a fiaddal, anyóssal... szállj magadba.

és vedd le a neved... :)

2017. júl. 24. 12:29
 45/56 A kérdező kommentje:
44-nek, Igen vannak, es azon vagyok, h. Megoldjam oket. Elsosorban a sajatjaimat.
2017. júl. 24. 12:40
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk is általában szokás a nem vér szerint rokon gyereket is szeretni, de egy tízéves már kialakult egyéniség, annál nem úgy van, hogy "szeretem, mert cuki", hanem az egyéniségétől függően szeretem vagy nem, pont ahogy egy felnőttet. Az ördögös megjegyzésből nekünk nem derül ki, hogy azért mondta az anyós, mert gonosz és utálja, vagy azért, mert a fiad tényleg maga a sátán (láttam már pár olyan gyereket).
2017. júl. 24. 13:00
 47/56 A kérdező kommentje:
46-nak. Az akkor 6 eves fiam, aki az uszodaban volt, behuzta magahoz az akkor 3 eves kistesot. Akin mentomelleny volt. Addig azt mondtuk, hogy nem mehet be a vizbe, mert nincs rajta mentomelleny (tehat nem is karuszo) Amikor latta, hogy mar feloltoztettuk, egyertelmu volt, h. Szabad. Neki:) igazabol azert tettuk ra, ha veletlenul beleesne, Ne legyen baj. Anyos nem tud uszni, de ott voltunk 4-en felnottek. szoval ezert...
2017. júl. 24. 13:14
 48/56 anonim ***** válasza:
84%
Szóval az anyósod nem kedveli a gyereked, és szerinted azért, mert nem vér szerinti unoka. Tuti biztos nem a fiad viselkedése miatt? https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
2017. júl. 24. 13:25
 49/56 anonim ***** válasza:
42%

Azért most ne essünk végletekbe - egy gyerek soha nem lehet a "sátán" - lehet rosszalkodó,neveletlen.

És a válás MINDIG megviseli a gyerekeket - ez lehet a rosszalkodás mélyén.

Én lezárom: szerintem ne menjetek el, ill., ha rá tudod bízni a 3 gyereket valakire, akkor kísérd el a párodat,

ha nem, ez egy teljesen ésszerű és emberileg elfogadható indok, hogy nem tudsz menni a gyerekekkel egy távoli rokon hamvasztásos szertartására.

2017. júl. 24. 13:40
 50/56 anonim ***** válasza:
81%

Hát hallod, ennek alapján https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy.. (köszi 48-as!) nehéz lehet ezt a kölyköt szeretni, még vér szerinti hozzátartozónak is.

A kölyköd egy elkényeztetett szörnyeteg, aki 15 éves korában szarrá fog verni benneteket, ha nem a kívánsága szerint mennek majd a dolgok.

Valljuk be, te ezt most csak azért fújod fel, mert kerestél egy ürügyet, hogy fikáztasd az anyósod, ... de nem jött be!

2017. júl. 24. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!