Miert az elso fiam szuletesnapjan lesz anyosom anyukajanak temetese?
#11-es válaszoló: hol írta azt, hogy 1 éves lesz a gyerek? Azt írta, hogy az ELSŐ gyerekének a szülinapja lesz, aki az ELSŐ párjától van, egy szóval nem írta, hányadik szülinap lesz.
Kérdező: te meg remélem troll vagy, mert ha nem, akkor a kérdésed ritka undorító. Egy az, hogy a temetés nem igazán szabadon választott, kettő, hogy meghalt az anyukája, persze majd a te gyerekeddel fog foglalkozni, aki még csak nem is a fiától van. Bár, ha vér szerint az unokája lenne se foglakozna ezzel nagy valószínűséggel, mert ELHUNYT AZ ANYUKÁJA. Térj észhez. A temetésre meg nem kötelező elmenni, ezek után meg főleg nem. Remélem a mama szelleme visszajár majd kísérteni téged, azt érdemelnéd. Már csak a szegény gyereket sajnálom, ilyen anyával...
Hidd el az anyosod pont szarik a gyereked születésnapjába és ez igy van jol, ugyanis ki sem lát a gyásztol... meg egyébként is, egyévest hová ünnepelsz, azt sem tudja, mi az.
Szálljál már le a magas lorol, mit képzelsz, ki vagy te? Egy rosszindulatu hisztis pitssa.
Jo értem, x éves a gyereked... akkor is, anyosnak fontosabb dolga van, ezt felfoghatnád.
De sztem csak provokálsz.
Az év melyik napját javasolnád, ami nem valaki születésnapja?
Persze, kérheted, hogy napolja el a temetést, ám akkor a napitöbb ezer Ft hűtési díj téged terhel.
No meg anyósod vigasztalása, hogy anyja temetetlenül fekszik, az is a te feladatod! Nem szédülsz bele, hogy azt hiszed, körötted forog a világ?
Soha nem értettem, hogy miért annyira fontos egy gyerek születésnapja? Ráértek megünnepelni, ha majd 18 éves lesz.
A temetés pedig akkor van, ha a temetkezési vállalkozó, pap stb. megegyezik az időpontban. De ha most halt meg a párod nagymamája, akkor a gyász még friss és születésnapot ünnepelni nem akarnak mostanában.
Az apósomé is a lányom első szülinapján volt. És?
Jó vol látni anyóst délután, hogy kicsit mással foglalkozik...
Ha egyházi temetés van, az dönt, hogy a pap mikor ér rá!
Nem kívánságműsor, hogy bármikor tudjon jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!