Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon gonosz vagyok?! Mit...

Nagyon gonosz vagyok?! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemmel 5éve vagyunk együtt,egy éve házasok,gyerek nincs és szülőktől külön élünk. Az a helyzet,h. azt hiszem nem túlzás,h. utálom apósomat..látni nem bírom. Kb.3évig mindig ellenséges volt,elmondott mindennek,nem akarta, h.én legyek a menye,pedig jól álltam hozzá,az édesapám kicsikoromba meghalt és mindig szerettem volna egy jó apóst legalább. Gondolom emiatt maradt meg bennem ez az érzés,mert utált,párom sem kedveli az apját. Állítólag már megszeretett,de én nem hiszem el,csak színeskedik szerintem..kicsimnek szólít meg ilyenek. Próbáltam soha nem kimutatni,h.nem kedvelem,mosolygok,de úgy tűnik nem jól álcázom,mert anyósom a múltkor mondta,h.: apósod azt hiszi,h.nem szereted. Tudom,hogy gonosz vagyok. Egy héten 1x,2x találkozunk,hogy próbáljam meg jobban mutatni,h."kedvelem"?? Vagy mit csináljak??

2017. máj. 6. 23:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Úristen az 55%-ra ne hallgass, máskor is volt már ilyen ámokfutása...még hogy ne ítélkezz, meg nincsen közöd hozzá, milyen duma ez, főleg annak fényében, amiket irkál. Véd egy bántalmazó férget. De komolyan jóérzésű ember kiborulna egy ilyen embertől, szóval tényleg minél ritkábban látogasd, annál jobb.

Ez nem gonoszság, ez a férfi egy féreg.

2017. máj. 7. 12:02
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
En nem ertem, ha a parod se akar menni miert mentek. Mazochistak vagytok? :)
2017. máj. 7. 12:24
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm,h.írtatok :) hát igen,voltak-vannak rossz húzásai.

Neem vagyunk azok :D a családi béke kedvéért egy órát kibírunk,ink.egy óra mint utána folyton hallgassuk,h.így meg úgy..

Ma is megyünk,anyáknapja alkalmából. Egyébként ink.az a baj,h.mindenki felett érzi magát,anyósom is mindent úgy csinál,h.apósomnak legyen jó,kedvére tegyen.

2017. máj. 7. 12:41
 24/28 A kérdező kommentje:

Ma 12:01

Uhh,nagyon sajnállak :( nem elég volt a megcsalást átvészelni,hanem még te vagy a hibás. Na ez szép..hát ezek után én sem szívesen lennék a társaságukba..szanalmas.

Persze..az én apósomnak is minden rosszul esik,ő tud mindent jobban..hogyne :)

Ha már megbocsátottál,remélem a párod mégegyszer nem csinál ilyet :( légy boldog <3

2017. máj. 7. 12:47
 25/28 anonim ***** válasza:
Nahát én anyósommal vagyok így... míg csak jártunk párommal, tündi-bündi, még dicsekedtem is, h nekem milyen csodálatos anyósom is van, jobbat nem is kívánhatnék...aztán mikor eljött az, h házasság, gyerek, költözés, egy borzalom lett... jöttek az érzelmi zsarolások, persze a hátam mögött, mikor én nem voltam ott, egyszer anyámnak is neki állt a boltban, a terhességemet egy pokollá tette. annyi ideget nyeltem miatta, h még a tejem se jött meg rendesen, biztos vagyok benne, h a sok ideg miatt volt az is. párom miatt eleinte nyeltem, de mostmár betelt a pohár, egyszerűen annyira besokalltam, h már mikor szóba kerül is felforr az agyvizem. nem tudok vele beszélgetni, mert nem tudhatom, mit mond tovább a hátam mögött (ilyenre is volt példa) és közben persze mosolyog a szemembe. nahát kedves kérdező, ha te gonosz vagy, akkor én is, bár én nem érzem magam annak. én a magam részéről mindent megtettem akkor, ha kellett vigasztaltam, nagy pocakkal is az orvoshoz meg ahova kellett vittem kocsival, holott van jogsija, csak épp nem vezet, mert nem szeret... még ha semmi kedvem nem volt is, csakhogy a kedvében járjak. Most minimumra veszem a találkozásokat, így könnyebb egy kicsit. udvariasság, tisztelet, mint bmely más emberrel szemben, ennyi. Lehet kimértebb vagyok, mint előtte, de ez a legtöbb most, amit ki tudok hozni ebből az egészből. direkt módon nem akarom elmondani, mi van emögött, ha rákérdezne, talán udvariasan elmondanám, h hogy érzek, neked is ezt tanácsolnám. ha rákérdez, mond el, am meg ne anyóssal üzengessen meg közvetítsen.
2017. máj. 8. 11:23
 26/28 A kérdező kommentje:

Jajj,szomorú,h.még a terhességet se vette figyelembe,pont neki kellett volna a te kedvedben járni,ha megkéred valamire. Nekem anyósommal nincs bajom amúgy,elvagyok vele.

Hát nem is értem,főleg ha már gyerek van akkor miért kötözködnek ennyire veled :(

2017. máj. 8. 16:51
 27/28 anonim ***** válasza:
nem vagy gonosz szerintem:) átérzem a helyzeted, kitartás
2017. máj. 12. 14:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Ên az anyosjelölttel vagyok igy igaz ő nem terjesztett semmit a hàtammögött de lehet làtni rajta hogy nem őszinte csak kényszeresen kedves velem sokszor!Akkor làtok rajta őszinte megnyilvànulàsokat ha kicsit nyalizok neki akkor kedves de őszintén!Lehet ha nyitnàl felé akkor ő is kedves lenne és őszintébb !De ha te nem akarod ezt akkor inkàbb mond el neki hogy ez igy nem jó neked és kellemetlen mikor tudod hogy utàl és csak megjàttsza!
2017. máj. 12. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!