Nagyon gonosz vagyok?! Mit tegyek?
Úristen az 55%-ra ne hallgass, máskor is volt már ilyen ámokfutása...még hogy ne ítélkezz, meg nincsen közöd hozzá, milyen duma ez, főleg annak fényében, amiket irkál. Véd egy bántalmazó férget. De komolyan jóérzésű ember kiborulna egy ilyen embertől, szóval tényleg minél ritkábban látogasd, annál jobb.
Ez nem gonoszság, ez a férfi egy féreg.
Köszönöm,h.írtatok :) hát igen,voltak-vannak rossz húzásai.
Neem vagyunk azok :D a családi béke kedvéért egy órát kibírunk,ink.egy óra mint utána folyton hallgassuk,h.így meg úgy..
Ma is megyünk,anyáknapja alkalmából. Egyébként ink.az a baj,h.mindenki felett érzi magát,anyósom is mindent úgy csinál,h.apósomnak legyen jó,kedvére tegyen.
Ma 12:01
Uhh,nagyon sajnállak :( nem elég volt a megcsalást átvészelni,hanem még te vagy a hibás. Na ez szép..hát ezek után én sem szívesen lennék a társaságukba..szanalmas.
Persze..az én apósomnak is minden rosszul esik,ő tud mindent jobban..hogyne :)
Ha már megbocsátottál,remélem a párod mégegyszer nem csinál ilyet :( légy boldog <3
Jajj,szomorú,h.még a terhességet se vette figyelembe,pont neki kellett volna a te kedvedben járni,ha megkéred valamire. Nekem anyósommal nincs bajom amúgy,elvagyok vele.
Hát nem is értem,főleg ha már gyerek van akkor miért kötözködnek ennyire veled :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!