Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg én vagyok a gonosz?

Tényleg én vagyok a gonosz?

Figyelt kérdés
Meghívtuk a párom szüleit vasárnapi ebédre. Ebéd után, a mama kijelentette, megy a fiúk szobáját ellenőrizni. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy én élettárs vagyok, és pótanya. azt mondta a mamának a 20 éves unoka, hogy ne gyere a szobámba. erre a nagyi közölte vele, nekem jogom van mert én vettem a bútorotokat a szobába. Elég rossz érzésem támadt, és én is felmentem, de megálltam a hálószoba ajtajában. aztán jött ám a mama nagy lendülettel, és tolt el az ajtóból! Kérdeztem tőle mit szeretne itt, mert ide ugyan be nem megy. Na ezzel nagyon nagy hibát követtem el, azóta ahol tud betesz, de nem csak nekem az egész családna.
2014. máj. 19. 11:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Hülyék vagytok mind!
2014. máj. 19. 11:54
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
Miért, mi volt a szobában, amit nem láthatott a nagyi? Mondjuk a gyerek kérését illett volna tiszteletben tartania, de egy bepillantást megengedhettél volna.
2014. máj. 19. 11:56
 3/17 anonim ***** válasza:
32%
Túlreagáltad, ennyi. Iszod a levét is sajnos. mama a bútorait nem használhatná erőszakos érvnek, te meg azt nem, hoyg a te lakásod, ugyanazt csináltátok pepitában. Ki lesz az okosabb, aki enged és rendezi a dolgaitokat ez egóját félre tolva? :)
2014. máj. 19. 12:02
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
A mama nem adta meg az unokának a tiszteletet, te pedig a mamának nem adtad meg. Én mondtam volna a helyedben az unokának, hogy mutassa meg a szobáját a nagyinak. Biztos nem dőlt volna össze a világ és béke is lett volna.
2014. máj. 19. 12:02
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

A bútor nem számít. Akié a ház, azé a hatalom.

A mama saját házában azt csinál amit akar, de a máséban üljön le a poppolójára.

Szóval szerintem nem voltál gonosz, igaz, nem is voltál túl diplomatikus az ajtóban megállással. Talán ha azt mondod neki, "Nézze mama, ha a fiú nem akarja, akkor ne menjen be. Tudja milyenek a fiatal fiúk" Ha erre sem veszi a lapot, na akkor lehet az ajtóba állni.

2014. máj. 19. 12:09
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
Egyetértek. Itt felsorolni is nehéz, mennyi gond van. Gonosz? Nem. Primitív családi helyzet.
2014. máj. 19. 12:09
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
addams family
2014. máj. 19. 12:13
 8/17 Őszödi Ferenc ***** válasza:
48%
Szóval az unoka füvezett a szobájában, a nagyi meg kiszúrta, és most zabos mindenkire. Hát nem tudom, szerintem hanyagoljátok a családi összejöveteleket.
2014. máj. 19. 12:21
 9/17 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk így kijelenteni,hogy ellenőrzi a felnőtt unokája szobáját...vagy bárki más magánszféráját, hát érdekes. Mi oka volt rá? A srác miért nem hagyta rá, ha ismeritek milyen? Neked kár volt beleavatkozni én hagytam volna,hogy az unoka rendezze le a nagyit. Amúgy magasról tennék rá,hogy most mi a nyűgje, ha áskálódna megkímélném magam a társaságától.

21/L

2014. máj. 19. 12:27
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, én úgy értettem, hogy megnézte a hárpia az unoka szobáját, és a ti hálószobátok lett volna a következő ellenőrizni való objektum. Na oda aztán nincs bejárása a kedves mamának. Ha nem tetszik, akkor egy sorba álljatok elé, és mindenki mondja meg neki, hogy a saját lepedőjét nézegesse.
2014. máj. 19. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!