Nagyon gonosz vagyok?! Mit tegyek?
Heti egy két találkozo... nem vagy normális, ennyire nen kell függeni anyucitól vagy szarni anyóséktol.
Megmondod, hogy bocs de nekünk dolgunk (ÉLETÜNK) van, nincs idönk ennyiszer ott lógni és pont.
Ha megsértődik az meg az ö baja.
De te mindenre találsz kifogást, és sunyiskodsz ahelyett, hogy leülnél apossal megdumálni a múltat... akkor viszont csend, mert te sem vagy jobb. Vagy csak ennyire tojsz tölük...
Az apósod felett te ne ítélkezzél, mert semmi közöd az ő magánéletükhöz.
Az meg, hogy nem kedvelt az elején, teljesen normális.
Azóta ez megváltozott a részéről, de most meg te akarsz duzzogni.
Minek??!
Köszönöm mindenkinek! Nem ítélkezek,írtam is...
Hát na,ez így van,én azok után nem hiszem el,h.ő szeret engem,nem keresek minden idősebb férfiba pótapát,azért ne beszélj már ekkora marhaságot! Azért, mert azt írtam,h.esetleg apósommal szerettem volna jó viszonyba lenni,akkor ez már azt jelenti? Após 1 ember,nem mind!
En sosem voltam az uljunk ossze beszeljuk meg miert nem birlak temat..... ha valakit nem kedvelek, nem szimpatikus, bantott, akkor azt nem oldja fel nalam egy talk show. Nalunk sem felhotlen a viszony, de oszinten nem erdekel milyen. Kethetente atmegyunk (mar gyerek is van), udvariassagi beszelgetes, hogy vagytok, jol vagytok, jajdejo, puszi. Ennyi. Nincs vita, mindenki udvarias es elvagyunk, nem utal senki senkit de a regi dolgokrol (volt tobbtucat....) beszelgetni hogy ki mi csinalt rosszul es a vegen sirva osszeborulni...na az nem en vagyok. Akkora mely arkot okozott kozottunk anno a visekedesuk ami lelkileg teljesen eltavolidtam toluk (foleg apostol) es ezt nem teszi meg nem tortentte egy dramai talk show.
Szoval kethetente masfel ora latogatas gyerek es ferj miatt, mindenki kedves es ez igy eppen jo is.
figyu én apósom is tette eddig a szépet és eddig mindig szépen át is mentem, mert a férjem érzései stb., de nemrég a férjem megcsalt amit megbocsájtottam, de az apósom és az anyósom még engem mert hibáztatni!! Ezek után persze nagyon udvariasan viselkedtem velük, ami annyit takar hogy mosolyogtam ugyan de az olyan hideg volt hogy nagyon jól tudták mit gondolok és amikor após jött a szokásos egyél,igyál szeretetével nem fogadtam el(azt is udvariasan utasítottam el). Másnap anyós mondja a fiának hogy ezzel megbántottam após pajtit hogy nem fogadtam el a Coláját és ha így folytatom el fogom veszíteni a szeretetét (jelzem még mindig nem kaptam az előbbi dologért bocsánat kérést sőt...), közöltem a férjemmel hogy eddig sem szerethettek ha így bántak velem és egy ilyen álságos szeretet nem is kell.
Szóval ha vmi nem tetszik és a párod nem is szereti az apósát akkor csak szimplán ne tartsd a kapcsolatot.
Nálunk is anyós átjött megbeszélni a dolgokat én hülye meg azt hittem tisztába tehetünk mindent de neeeem még mindig az van a buta kis fejében hogy én miért nem vettem észre az egészet, ja és amikor azt akartam tudni miért nem kér bocsánatot akkor azt mondta, mert ő nem olyan érzelgős fajta-.-"
Ami nem megy azt nem kell erőltetni és erre 7 évem ment rá mire rájöttem hogy nem muszáj olyan emberekkel tartani a kapcsolatot akiket nem is kedvelsz, még a férjed kedvéért se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!