Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bizonytalan vagyok. Tenyleg...

Bizonytalan vagyok. Tenyleg akkora bunt kovettem el?

Figyelt kérdés

A tortenet 2 evvel ezelott kezdodik. A parommal 2 eve ismerkedtunk meg, kulfoldon elunk mindketten. Nagyon szeretem. Pont a megismerkedesunkkor a kisfiamat vesztettem el, o mindenben, anyagilag is segitett, amiert a mai napig halas vagyok neki. Aztan kb fel evvel ezelott megismerkedett egy magyar lannyal aki mindenfele alaptalan hulyesegeket mondott rolam. Nagyon fajt hogy a parom elhitte es nem nekem hitt, nagyon bantott. Azt mondta csak szanalombol maradt velem. Es ha barmi nem tetszik ( pl megemlitettem hogy zavar higy otthagyja a zoknijat) akkor huzzak el.

Azert a mindennapokban nem veszekedtunk, es en nagyon ragaszkodom hozza, nagyon szeretem. Tegnap este megnezte a telefonomat amig en nem lattam, anyam irt egy emailt amit elolvasott. Ez volt benne: "Mit varsz egy fasztol? Ugysem fog segiteni" a paromra gondolt.

Termeszetesen felhivtam es megmondtam neki higy ne beszeljen igy a paromrol de mar keso volt, a parom total kiakadt. Kb mindent a fejemhez vagott az oldal nem engedi kiirni miket. Bicsanatot kertem tobbszor is, anyam is.

Nem tudom mit tehetnek meg...

2017. márc. 21. 23:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
93%
Örülök hogy sikerült Neked! Sok sikert kívánok szívből, remélem rendeződik most már az életed!
2017. márc. 26. 17:45
 62/64 anonim ***** válasza:
93%

De jó! Örülök, hogy léptél. Nagyon szurkolok neked, és sok erőt kívánok, meg kitartást, hogy végig is tudd vinni a dolgot.

Néha baromi nehéz tud lenni, sokaknak nem is sikerül elsőre, csak második, harmadik próbálkozásra tudnak végleg elszakadni a párjuktól. Nagyon remélem, és szuper lenne, ha neked már elsőre sikerülne ez!

2017. márc. 27. 01:13
 63/64 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon örülök én is. Ha bármi kétséged van, támogatás kell, csak írj ide, itt vagyunk :)
2017. márc. 27. 01:15
 64/64 anonim ***** válasza:
31%
Bravó kérdezõ bátor vagy.Kitartást és meglátod a rémálmaidnak vége lesz!Ilyenkor nagyon jó érzés azt érezni,hogy mégis vannak jó honfitársak.Hiába csak az otthoni lelkek,akik értik a szavunkat.
2017. márc. 27. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!