Bizonytalan vagyok. Tenyleg akkora bunt kovettem el?
A tortenet 2 evvel ezelott kezdodik. A parommal 2 eve ismerkedtunk meg, kulfoldon elunk mindketten. Nagyon szeretem. Pont a megismerkedesunkkor a kisfiamat vesztettem el, o mindenben, anyagilag is segitett, amiert a mai napig halas vagyok neki. Aztan kb fel evvel ezelott megismerkedett egy magyar lannyal aki mindenfele alaptalan hulyesegeket mondott rolam. Nagyon fajt hogy a parom elhitte es nem nekem hitt, nagyon bantott. Azt mondta csak szanalombol maradt velem. Es ha barmi nem tetszik ( pl megemlitettem hogy zavar higy otthagyja a zoknijat) akkor huzzak el.
Azert a mindennapokban nem veszekedtunk, es en nagyon ragaszkodom hozza, nagyon szeretem. Tegnap este megnezte a telefonomat amig en nem lattam, anyam irt egy emailt amit elolvasott. Ez volt benne: "Mit varsz egy fasztol? Ugysem fog segiteni" a paromra gondolt.
Termeszetesen felhivtam es megmondtam neki higy ne beszeljen igy a paromrol de mar keso volt, a parom total kiakadt. Kb mindent a fejemhez vagott az oldal nem engedi kiirni miket. Bicsanatot kertem tobbszor is, anyam is.
Nem tudom mit tehetnek meg...
De jó! Örülök, hogy léptél. Nagyon szurkolok neked, és sok erőt kívánok, meg kitartást, hogy végig is tudd vinni a dolgot.
Néha baromi nehéz tud lenni, sokaknak nem is sikerül elsőre, csak második, harmadik próbálkozásra tudnak végleg elszakadni a párjuktól. Nagyon remélem, és szuper lenne, ha neked már elsőre sikerülne ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!