Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bizonytalan vagyok. Tenyleg...

Bizonytalan vagyok. Tenyleg akkora bunt kovettem el?

Figyelt kérdés

A tortenet 2 evvel ezelott kezdodik. A parommal 2 eve ismerkedtunk meg, kulfoldon elunk mindketten. Nagyon szeretem. Pont a megismerkedesunkkor a kisfiamat vesztettem el, o mindenben, anyagilag is segitett, amiert a mai napig halas vagyok neki. Aztan kb fel evvel ezelott megismerkedett egy magyar lannyal aki mindenfele alaptalan hulyesegeket mondott rolam. Nagyon fajt hogy a parom elhitte es nem nekem hitt, nagyon bantott. Azt mondta csak szanalombol maradt velem. Es ha barmi nem tetszik ( pl megemlitettem hogy zavar higy otthagyja a zoknijat) akkor huzzak el.

Azert a mindennapokban nem veszekedtunk, es en nagyon ragaszkodom hozza, nagyon szeretem. Tegnap este megnezte a telefonomat amig en nem lattam, anyam irt egy emailt amit elolvasott. Ez volt benne: "Mit varsz egy fasztol? Ugysem fog segiteni" a paromra gondolt.

Termeszetesen felhivtam es megmondtam neki higy ne beszeljen igy a paromrol de mar keso volt, a parom total kiakadt. Kb mindent a fejemhez vagott az oldal nem engedi kiirni miket. Bicsanatot kertem tobbszor is, anyam is.

Nem tudom mit tehetnek meg...

2017. márc. 21. 23:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
97%

Azert nem lehetsz soha eleg jo, mert nem szeret teged. Errol nem tehetsz.Arrol mar igen, h igy is vele maradsz.

Es a problemaban, amit emlitettel, melletted all vegul v magadra hagyott?

2017. márc. 22. 00:40
 12/64 A kérdező kommentje:

A kisfiam elvesztesenel vegig mellettem volt. Ezert nagyon halas is vagyok.

A masik problemaban abszolut ellenem volt, nem hitt nekem , papirokkal okiratokkal kellett bizonyitanom mindent de meg igy sem hitt nekem, kibeszelt a tobbieknek. Mindig hullamzott a kapcsolatunk attol fuggoen milyen allapotban volt a depresszioja. Viszont ettol esettol kezdve mar szoban is nagyon sokat bantott.

2017. márc. 22. 00:46
 13/64 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szeretet, hanem társfüggőség. A szeretet a saját lényed megbecsülésénél kezdődik. Ezután gondolkozz másoknszeretetén.
2017. márc. 22. 00:54
 14/64 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy fáradt mostanában? Nem émelyegsz? Ez egy energiavámpír ember, aki manipulálásra használja a "depresszióját". Teljesen le fog építeni. De úgysem fogsz változtatni, hiszen nem szereted magad annyira, hogy lelépj, ugyanakkor azt állítod, hogy szereted a párod. Ilyen nincs. Magadat csapod be, senki mást.
2017. márc. 22. 00:57
 15/64 anonim ***** válasza:
89%
Mit lehet szeretni egy ilyen emberben ? xD
2017. márc. 22. 01:22
 16/64 anonim ***** válasza:
96%
Én besokallnék az biztos és ott hagynàm sőt még beszélgetni sem szeretnék vele !Az oké hogy depis de akkor kezeltesse magàt ez lenne az alap akkor megspórolna csomó veszekedést !Meg lehet megnyilna neked is hogy mi bàntja de így nem lehet egy kapcsolatban létezni hogy egyszer közel enged magàhoz aztàn egy jó nagyot belédrúg !Ha ő sem tesz azért hogy működjön a kapcsolatotok akkor te fejre is àllhatsz nem fog vàltozni a helyzet!
2017. márc. 22. 01:40
 17/64 A kérdező kommentje:

Hogy mit szeretek rajta? Amikor "jo napja van" akkor teljesen mas ember. Tud gyenged is lenni. Okos es eros.

Igen o is magyar. De angliaban elunk.

2017. márc. 22. 01:50
 18/64 anonim ***** válasza:
97%

Csak szerintem egy pszichopata a pasija?

Elég sok dolog ráillik.

2017. márc. 22. 02:20
 19/64 anonim ***** válasza:
98%
Okos, hogy rajtad éli ki a frusztrációját, te pedig asszisztálsz ehhez. Ha pedig erős lenne, akkor tudna változtatni a hozzáállásán. Sajnos te nem tudod, mi a szeretet.
2017. márc. 22. 02:21
 20/64 anonim ***** válasza:
97%

Igen pszichopata jellemzők is megnyilvánulnak a személyiségében, de emellett nárcisztikus zavar is észrevehető.

Kérdező! Amennyiben a szeretetnek "oka" van, akkor az nem szeretet, hanem feltételekhez kötött függőség. Szeretlek, mert...szeretlek, amiért...

Addig, amíg magadat nem tudod szeretni, a párodat sem fogod. Az írásodból végteleb elkeseredettség sugárzik. Ugye te is érzed ezt?

2017. márc. 22. 02:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!