Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bizonytalan vagyok. Tenyleg...

Bizonytalan vagyok. Tenyleg akkora bunt kovettem el?

Figyelt kérdés

A tortenet 2 evvel ezelott kezdodik. A parommal 2 eve ismerkedtunk meg, kulfoldon elunk mindketten. Nagyon szeretem. Pont a megismerkedesunkkor a kisfiamat vesztettem el, o mindenben, anyagilag is segitett, amiert a mai napig halas vagyok neki. Aztan kb fel evvel ezelott megismerkedett egy magyar lannyal aki mindenfele alaptalan hulyesegeket mondott rolam. Nagyon fajt hogy a parom elhitte es nem nekem hitt, nagyon bantott. Azt mondta csak szanalombol maradt velem. Es ha barmi nem tetszik ( pl megemlitettem hogy zavar higy otthagyja a zoknijat) akkor huzzak el.

Azert a mindennapokban nem veszekedtunk, es en nagyon ragaszkodom hozza, nagyon szeretem. Tegnap este megnezte a telefonomat amig en nem lattam, anyam irt egy emailt amit elolvasott. Ez volt benne: "Mit varsz egy fasztol? Ugysem fog segiteni" a paromra gondolt.

Termeszetesen felhivtam es megmondtam neki higy ne beszeljen igy a paromrol de mar keso volt, a parom total kiakadt. Kb mindent a fejemhez vagott az oldal nem engedi kiirni miket. Bicsanatot kertem tobbszor is, anyam is.

Nem tudom mit tehetnek meg...

2017. márc. 21. 23:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
93%
Olvasgasd ezt: [link]
2017. márc. 22. 02:28
 22/64 A kérdező kommentje:
Igen, el vagyok keseredve. Ugy erzem hogy mindent megtettem erte amit csak kert. Most beszeltunk, nagyon ingerult. Azt mondja most megmutatja milyen az amikor tenyleg fasz. Mintha nem is hallana amit en mondok...
2017. márc. 22. 03:30
 23/64 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalmad az semmi, ráadásul Stockholm-szindrómában szenvedsz. Nem jutott még eszedbe, hogy kihasználta a fájdalmad, amit a kisfiad elvesztése okozott (őszinte részvétem), és azt a saját javára fordította? Kérj segítséget szakembertől, hátha végre felnyitja a szemed, és nem pazarlod az életed erre a gerinctelen fsz fejre!
2017. márc. 22. 05:08
 24/64 anonim válasza:
94%

Olvastam a leirtakat és nagyon sajnállak és átérzem fájdalmad.

Én 3 évig éltem a volt párommal miután kezdet nem stimmelni minden. Gyanakodtam hogy van valaki de fircsáltam mert ő 30 éves volt a lány meg 16 és így kizártam ezt az opciót. Volt is ebből veszekedés amikor rákérdeztem és inkább úgy gondoltam elmegyek egy hétvégére a barátosnőmhöz mondván hogy jót fog tenni egy kicsit küön neki is meg nekem is. Majd mimor haza értem nagyon fura volt. Megkérdeztem hogy kinek örült volna jobban hogy kilépjem be az ajtón? A lány vagyén. Azt mondta hogy a lánynak de engem jobban várt. Nah összeszedtem a fejemben minden és akkor költöztem anyukámhoz. Éd ezekután egy nagyon jó barátom aki azóta a férjem és lett egy kislányom is elmondta hogy erre várt mikor hagyom ott az exemet.

Tanulság. Ne félj lépni. Lehet hogy ott van melletted az igazi csak nem látod.

2017. márc. 22. 06:14
 25/64 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatja milyen, amikor tényleg fasz? És te ennyi fájdalom, megaláztatás után is vele maradsz? El kéne hagynod, a saját érdekedben, mert ez csak rosszabb lesz!
2017. márc. 22. 06:41
 26/64 anonim ***** válasza:
100%

Pénzel, a húzzál elből gyanítom, nála is laksz, érdekelne, mit akartál tőle még segítséget, amit anyád említ... Mert nyilván nem zoknipakolást.

A pasi tuskó, de te nem hagyod el, szóval mi mit tehetünk?

2017. márc. 22. 06:43
 27/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem de leállhatnál a kapcsolatfüggéssel, mielött teljesen tönkretétel magad.

Anyádnak igaza van, a párod egy finoman szolva is farok.

2017. márc. 22. 07:04
 28/64 anonim ***** válasza:
93%
Te dolgozzol? És mire írta anyukád a segítséget?
2017. márc. 22. 08:06
 29/64 anonim ***** válasza:
100%
Mire vársz? Előbb-utóbb fizikai bántalmazásra is számíthatsz! Ilyen embernek eszedbe ne jusson gyereket szülni, mert te már belerokkantál, de mást ne veszélyeztess az életképtelenséged miatt!
2017. márc. 22. 11:22
 30/64 anonim ***** válasza:
100%

kiscsillag az apám ilyen ember volt. amikor jó napja volt akkor imádnivaló volt, de ha rossz volt a kedve akkor mindenféle alaknak elhordott minket. Az a baj hogy a depresszió szép lassan elnyeli és idővel több szar napja lesz mint jó végül végig ilyen szemét lesz :(

ne reménykedj hogy j napokon milyen jó ember.

Az én férjem hoz nekem virágot és mindig azt mondja szeret és milyen szép vagyok. Ha rossz is a napja nem rajtam vezeti le, soha szóban sem bántott még meg és mindig érzem mennyire szeret, nem csak a jó napjain.

Ellenben a te férjed tudja hogy érzelmileg nullán vagy és elhiteti hogy nem tudsz nélküle élni és lealacsonyít téged. Apám is mindig azt mondta anyámnak hogy nélküle egy senki, de ééérdekes anyám vígan él immár több éve nélküle és boldog mértéktelenül boldog most hogy esténként apám nem várja azzal hogy ő egy nagy senki és különben is csináljon neki vacsorát. Ha dolgozott és eredményt ért el arra is azt mondta na és(holott apám munkanélküli volt), anyám is hezitált hisz apám elhitette vele hogy semmit sem ér és tessék most mégis van munkahelye és egyedül fenn tudja tartani a házat.

Az igazi szerelem nem csak addig tart amíg pátyolgat a gyermeked halálakor hanem végig kitart.

Nagyapám 80 évesen is hozott a mamának virágot és sosem bántotta semmilyen módon.

2017. márc. 22. 11:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!