Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bizonytalan vagyok. Tenyleg...

Bizonytalan vagyok. Tenyleg akkora bunt kovettem el?

Figyelt kérdés

A tortenet 2 evvel ezelott kezdodik. A parommal 2 eve ismerkedtunk meg, kulfoldon elunk mindketten. Nagyon szeretem. Pont a megismerkedesunkkor a kisfiamat vesztettem el, o mindenben, anyagilag is segitett, amiert a mai napig halas vagyok neki. Aztan kb fel evvel ezelott megismerkedett egy magyar lannyal aki mindenfele alaptalan hulyesegeket mondott rolam. Nagyon fajt hogy a parom elhitte es nem nekem hitt, nagyon bantott. Azt mondta csak szanalombol maradt velem. Es ha barmi nem tetszik ( pl megemlitettem hogy zavar higy otthagyja a zoknijat) akkor huzzak el.

Azert a mindennapokban nem veszekedtunk, es en nagyon ragaszkodom hozza, nagyon szeretem. Tegnap este megnezte a telefonomat amig en nem lattam, anyam irt egy emailt amit elolvasott. Ez volt benne: "Mit varsz egy fasztol? Ugysem fog segiteni" a paromra gondolt.

Termeszetesen felhivtam es megmondtam neki higy ne beszeljen igy a paromrol de mar keso volt, a parom total kiakadt. Kb mindent a fejemhez vagott az oldal nem engedi kiirni miket. Bicsanatot kertem tobbszor is, anyam is.

Nem tudom mit tehetnek meg...

2017. márc. 21. 23:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
71%
párdon a második kirúgatásnál azt akartam írni egyre többször van rossz mint jó kedve
2017. márc. 22. 14:39
 42/64 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ugyanez a problémám csak nem 2 éve,hanem 2 évtizede.Sajnos nincs senkim aki segithetne,és lekileg szörnyü mit ki kell birnom mellette, és mindenkinek kedvesnek mutatja magát és még csak el sem hinnék,hogy mennyire lelkiterrorban élek mellette.En is elolvastam a linket, szinte majdnem minden igaz a férjemre.

Mi is kint élünk.

Kérdezõ még fiatal vagy,változtass, te még megteheted, nagyon meg tudom érteni a helyzetedet.

2017. márc. 22. 15:36
 43/64 anonim ***** válasza:
95%

kedves utolsó és kérdező:

anyám akkor tájt vált el apámtól amikor nyugdíjba ment, nincs olyan hogy késő. Inkább éld le az uccsó 10 évedet szabadon egy kis bérlakásban, minthogy rabként halj meg

2017. márc. 22. 16:06
 44/64 anonim ***** válasza:
50%

15:36

Tudom,hogy igazad van, egyszerüen nagyon nehéz.

2017. márc. 22. 17:07
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy ott hagynám ezt a pasit, rá se néznék többet. Bánt, megaláz, az önértékelésed nulla, mert lenullázta, és te még szereted? Ja, én is szerettem ilyent. Ha tudnád, mennyivel jobb nélküle.. Ne emészd magad, mert ő sem tesz semmit.

Valamikor meg fogod unni, és inkább előbb, mint utóbb.

2017. márc. 22. 17:56
 46/64 anonim válasza:
100%
Nekem nem kv kiöntés volt az exemnél de hasonló. Bevittem neki a szobába a tálcán az ebédet majd miután végzett és útban volt lerakta a földre és megköszönte. Én ebböl akkor csak annyit láttam vakon hogy evett egy jó izüt jól esett neki. De igy egy pár 3v elteltével másképp látom. Már látom azt amit akkor nem. Kivihette volna ő is. Ez most egy teljesen jelsntéktelen apróság de lásd hogy milyen különbség van felfogás és eletstilus közt. Légy erős szedd őssze nagad és lépj. Kibirtad ami a világon a legfájdalmasabb mint anyuka amiért szerintem te egy nagyon erős nő vagy akkor ez már semmi.
2017. márc. 23. 05:42
 47/64 anonim ***** válasza:
100%

na szóval akkor a kapcsolatotok elején minden jó volt,támogatott lelkileg és anyagialag is,akkoriban sokat köszönhettél neki.

de később, amikor már 1,5 éve együtt voltatok, ő egy vadidegen ember véleményére adott ,ahelyett,hogy neked hitt volna. azóta úgy beszél veled mint a kutyával,nem tisztel,lábtörlőnek használ.

mi a fészkes fenének vagy akkor vele?

nem, egy egészséges párkapcsolat nem ilyen. és igen, találhatnál mást is, olyat aki úgy bánik veled,ahogy megérdemled. de amíg ezzel a f**ss*zal vagy,addig esélyed sincsen arra,hogy egy normális férfit találj magad mellé.

nem értem,hogy miért vagy vele?

egy életünk van, a saját döntéseink határozzák meg,hogy az hogy telik el. lehet éveket elcseszni egy bunkó f**s*z mellett is, aki csak tönkre tesz.

de lehet úgy tölteni is,hogy olyanokkal veszed magad körül,akivel kölcsönösen szeretitek és tisztelitek egymást.

anyukád nyilván jobban látja a helyzetet.

amúgy nem neked kellett volna bocsánatot kérni anyukád nevében is, hanem neki,amiért belenézett a leveleidbe.

2017. márc. 23. 10:35
 48/64 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nehéz, de hidd el, ha szakítasz vele, egy idő után sokkal de sokkal könnyebb lesz! Ezt garantálom! Az elején biztos nehéz lesz, meg hiányozni fog, de aztán fellélegzel, és nem is fogod érteni, mit kerestél ennyi ideig mellette. Egy teljesen más életminőség lesz!

(Egyébként ritkán szokott ilyen sok és ennyire egységes válasz lenni itt. És a legtöbben értelmes dolgokat írtak. Persze attól, hogy sokan mondanak valamit, még nem lesz törvényszerűen igaz, de ha nem is fogadod meg a tanácsainkat, legalább annyit vegyél észre, hogy ha ennyien szisszennek fel egyszerre azon, amit leírtál, akkor ott tényleg gáz van. Ha ez egy egészséges, emberi, szeretetteljes párkapcsolat lenne, akkor nem így reagálnának rá.)

2017. márc. 23. 10:59
 49/64 anonim ***** válasza:
100%

Igen, beteg.

De ez olyan betegség, ami veszélyeztet Téged és a többi embert, aki a környezetében van.

És nem olyan betegség, amin kívülálló tud segíteni. Egyedül ő maga tud segíteni rajta, ha felismeri, hogy ez egy betegség. Úgy pedig nem fogja felismerni, ha folyton jó képet vágsz hozzá, és a keze alá dolgozol.

2017. márc. 23. 13:36
 50/64 anonim ***** válasza:
90%
44: Keress egy kodependens 12 lépéses anonim önsegítő csoportot, ott csupa sortársat találsz!
2017. márc. 23. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.