Szerintetek miért hoz anyósom 1 adag ételt?
Figyelt kérdés
Előre szólok, nem akarom szidni, nagyon kedvelem, nincs bajunk egymással.
Majdnem minden hétvégén átjön egyik nap, unokázik, beszélgetünk, megebédelünk. Jól érezzük magunkat, a gyerekek is szeretik.
Ami nekem furcsa: minden alkalommal hoz valami főtt ételt, de mindig 1 adagot. Szerintetek miért?
2017. jan. 9. 10:11
61/63 anonim válasza:
Persze, biztassuk arra, hogy legyen minél nagyobb sutyerák. Milyen szenzációs ötlet.
62/63 anonim válasza:
Mért gondolják többen, hogy a kérdezö egy hizott mohó zabagép, aki anya létére nem tudja megállapitani egy ételröl, hogy kb hány adagos?
63/63 anonim válasza:
Én értem a kérdezőt. Ha hoz kaját akkor legalább 2 felnőtt személyre vagy ne hozzon semmit. Ez az 1 adag azt sugallja hogy nesze itt van az össze nyálazott maradékunk. Egyétek. Én megmondanám, hogy egye meg maga köszönjük de van ételünk elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!