Szerintetek miért hoz anyósom 1 adag ételt?
Figyelt kérdés
Előre szólok, nem akarom szidni, nagyon kedvelem, nincs bajunk egymással.
Majdnem minden hétvégén átjön egyik nap, unokázik, beszélgetünk, megebédelünk. Jól érezzük magunkat, a gyerekek is szeretik.
Ami nekem furcsa: minden alkalommal hoz valami főtt ételt, de mindig 1 adagot. Szerintetek miért?
2017. jan. 9. 10:11
51/63 anonim válasza:
Édesanyám soha nem tenne ilyet.
52/63 anonim válasza:
Akkor ezek különleges vacsorák. Valószínűleg gondoskodni akar, akarja érezni, hogy ő is hozzátett valamit a fia családjához. Nem kell ám ezt ennyire túlpörögni.
53/63 anonim válasza:
Szerintem se kérdezd meg. Hagy maradjon meg ez az ő hóbortja. Ha megkérdeznéd, akkor változtatnia kellene utána.
54/63 anonim válasza:
kérdező, vegyél két disznót, etesd őket moslékkal, s ha nem eszik meg mindet, vidd át anyósnak a maradékot. kóstoló gyanánt.
55/63 anonim válasza:
Pofám leszakad, mennyi ótvar rosszindulatú senkiházi él a világon... Komolyan, egy kis kajáról van szó, amit a nagyi eléggé valószínűleg jó szívvel átvisz a családjának, itt meg disznómoslékról beszélnek. Annyira szánalmas..
56/63 anonim válasza:
A gyerekkel kerdeztetnem meg, hogy: Nagyi, ezt nekem hoztad? Ehetek en is belole? Mert a multkor anyu ette meg ;)es osszevesztek rajta apaval.:D
57/63 anonim válasza:
Kulonben azert viszi, ha esetleg nalatok rossz a kaja, akkor maganak bebiztositsa a tuti kajat. Latogatas utan visszaadnam, hogy vigye amit hozott :D enhogy ittmaradjon a hutoben, mert a multkor is rank rohadt :D
58/63 anonim válasza:
Na most akkor rátok rohadt, vagy összevesztetek rajta?
59/63 anonim válasza:
összevesztek a rájuk rohadt kaján
60/63 anonim válasza:
Ugy gondoltam, kivalasztja kerdezo a neki szimpatikusat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!