Lehet, hogy maganak viszi, nem akar toled kerni ebedet.
2017. jan. 9. 12:55
32/63 anonim válasza:
Valóban lehet, hogy neki az nem egy adag.
Másik, hogy egyedül, vagy ketten élnek, nem nagy pénzből, és túl költséges lenne plusz másik négy főre is főzni, de azért mégiscsak vinni akar, tehát ezt a köztes megoldást választotta, hogy visz valamennyit.
2017. jan. 9. 13:00
33/63 anonim válasza:
Gonoszabb dolgot nem is tehetnél, minthogy rákérdezel...
2017. jan. 9. 13:12
34/63 anonim válasza:
Nos, egy módon juthatsz több ételhez anyosodtol : " Marikaneni, olyan finom volt ez a csirkeporkolt, csinálna nekünk jövő hét keddre 2 kiló húsból? Ha össze tetszik írni, hogy minél hozzá, megveszem - vagy tessék megvenni, én meg kifizetem, ahogy Marika néninek jobb"
2017. jan. 9. 13:29
35/63 anonim válasza:
Én nem kérdeznék rá, biztos annyi maradt és nem akar üres kézzel menni. Amikor mi mentünk mamához, ő is mindig feltúrta a hűtőt meg kamrát, hogy találjon nekünk valami nasit vagy enni valót akármennyi is volt épp neki
2017. jan. 9. 13:44
36/63 anonim válasza:
mert kettőig se tud számolni
2017. jan. 9. 14:49
37/63 anonim válasza:
Azért ki ne találjátok már, hogy normális dolog egy legalább 4 tagú családhoz 1 adag ételt vinni. Persze, biztosan jót akar, nem engedheti meg magának, hogy többet vigyen, stb., amiket írtatok, de ilyet akkor sem illik. Akkor ne vigyen 1 adagot sem.
2017. jan. 9. 17:51
38/63 anonim válasza:
Azt csak a kérdező mondja, hogy egy adagot visz, egyáltalán nem biztos, hogy az valóban egy adag. Pl tésztából egy gyermek okolnyi egy felnőtt adag, húsból meg 12-20dkg. Tehát elvileg fel kiló hús elég kellene hogy legyen négy felnőtt embernek
2017. jan. 9. 18:00
39/63 anonim válasza:
mi is 4-en vagyunk és az én anyósom is szokott hozni 1 adag levest, 2db sült csirkecomb stb...egyértelmű nem elég az egész családnak, de ő mindig mondja hogy ennyi maradt elhozta ők már nem eszik meg, nálunk meg úgyis elfogy :) aztán nálunk is az eszi meg aki épp megkívánja... szerintem nála is ez a helyzet, csak ő ezt nem teszi hozzá :)
2017. jan. 9. 22:43
40/63 anonim válasza:
Semmiképp ne kérdezd meg, nem szabad!!!!!!! valami pszichikai háttere lehet a dolognak. talán a fiának visz egy adagot, de ez valami tudatalatti dolog lehet, valahogy igy adagolja a főzést.
Ne kérdezz rá, fogadd el a helyzetet.
Én egy ideje csak kettőnkre főzök anyukámmal, de mindig annyi lesz, mintha apukám is élne még... pedig tudatosan akarok kevesebbet főzni. Vacak dolog ám ez.
Fogadd meg a tanácsomat, ne kérdezz rá! Nagyon rosszul sülhet el, zavarba jön, tán meg se igazán érti. Illetve vszinűleg azt érti meg belőle, hogy keveselled. NE kérdezz rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!