Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek miért hoz anyósom...

Szerintetek miért hoz anyósom 1 adag ételt?

Figyelt kérdés

Előre szólok, nem akarom szidni, nagyon kedvelem, nincs bajunk egymással.

Majdnem minden hétvégén átjön egyik nap, unokázik, beszélgetünk, megebédelünk. Jól érezzük magunkat, a gyerekek is szeretik.

Ami nekem furcsa: minden alkalommal hoz valami főtt ételt, de mindig 1 adagot. Szerintetek miért?

2017. jan. 9. 10:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
75%

Méghogy nem illik az anyukának ennivalót vinni.... grat..

Anyukáméknak néha marad ebédről és egy adagnyit átvisznek nővéreméknek. A bunkók...

2017. jan. 9. 23:51
 42/63 anonim ***** válasza:
25%

Hagyd rá! Engem is érdekelne miért csinálja ezt, de inkább ráhagynám.

Anyósom pl hozott 5 szelet bejglit egyszer. Tudja, higy a fiának egyedül is kevés lenne...

Én is szívesen megkérdezném tőle, hogy az unokáit miért nem köszönti fel, de inkább hagyom a fenébe...

2017. jan. 10. 06:42
 43/63 anonim ***** válasza:
35%
Bátyámék mikor hazalátogatnak, anyám egész heti ennivalóval felpakolja őket. Sógornőm szülei meg mikor volt az eljegyzésük, pöccre kiszámolt szelet sütivel jöttek. Mi nem értjük az ő logikájukat, ők meg valószínűleg a miénket. De senkinek nem jutott még eszébe megkérdezni a másiktól, hogy te figyi, miért annyi ételt csomagolsz? Vannak dolgok, amiken teljesen felesleges pörögni. Ez pl pont ilyen.
2017. jan. 10. 10:57
 44/63 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom elképzelni, hogy ebből a beszélgetésből bármi jó kijönne. "Anyuka, nem bántásból, de miért csak egy adagot hozol mindig?"

Neee... kóstolót kaptok, fogadd el, örülj neki, és még véletlenül se kérdezz rá, nagyon leégetnéd - jobb esetben csak - magad.

2017. jan. 10. 12:33
 45/63 anonim ***** válasza:
18%
engem anyós rendszeresen sérteget azzal, hogy egyetlen egy tábla milkát hoz, semmi mást, de én mindig lenyelem a sértést
2017. jan. 12. 14:19
 46/63 anonim ***** válasza:
76%

Ebben pl én nem látom a problémát. A táblás csoki lényege, hogy sok kis kockára törhető, osztható. Meg tudtok rajta osztozni. Közös csoki..

2017. jan. 12. 16:55
 47/63 anonim ***** válasza:
31%
Én egy adaggal biztos nem égetném magam. Akkor vinnék ritkábban, de többet. Nem lehet túl eszes a kedves mama, ha erre nem jön rá magától. Nekem nagyon kínos lenne. Ez olyan viszek is meg nem is dolog. Akkor ne vigyen inkább!!!
2017. jan. 12. 17:47
 48/63 anonim ***** válasza:
54%

Ezt kóstolónak hívják.

2017. jan. 12. 18:34
 49/63 anonim ***** válasza:
22%
Kóstolót különleges ételből, ritkaságból, finom süteményből, házi hurka/kolbászból, stb. viszünk, nem a maradékunkból. Ez ebben a formában bunkóság.
2017. jan. 12. 18:57
 50/63 anonim ***** válasza:
74%

Kíváncsi lennék 49-es, hogy akkor is így vélekednél és bunkóságnak tartanád, ha a TE anyád vinne egy adag ételt?

Akkor biztos nem!

Rögtön meglenne a magyarázat, hogy

"Milyen kedves, abból a kis ételből is, amit magának főzött, megvont magától egy adagot, gondolt ránk és áthozta!

Hát az én anyám már csak ilyen rendes!

Bezzeg az anyósom, aki milyen jól főz, eszébe sem jut, hogy legalább egy adagot áthozna kóstolónak!"

2017. jan. 12. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!