Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Különbséget teszek az unokák...

Különbséget teszek az unokák között?

Figyelt kérdés

A fiamék messze laknak,ritkán látom ott a kisunokám.

Lányomék itt élnek a városba,az én panel lakásomba,én édesanyámhoz költöztem miután a férjem elhunyt h segitsek gondozni őt és ne legyünk egyedül. A lányoméknak így nem kell albérletet fizetniük.

A menyem szerint én durva különbséget teszek a lányom gyereke es a fiamé között.

Mert ott mennyivel több jut a gyereknek nem kell albérletwt fizetni a szülőknek,és én is gyakran veszek neki egy egy túró rudit,banánt stb... Sok kicsi meg sokra megy.

A fiam gyereke csak akkor kap vmit ha elhozzák és mivel gyakran jön át olyankor a lányom is a kicsivel már osztózkodni kell azon amit épp kap. Ünnepekre egy forma értékben vásárolok,egyforma összeget adok.

Menyem szerint úgy lenne igazságos ha mivel nem lakok a lakásva kikéne adnom albérletbe a befolyt pénz 60%át nekik adni, mert annyival több van költve az unokára Lányoméknál mint náluk.

Tényleg igazságtalan vagyok? Fiam is rákerdezett h ők hol laknábak ingyen ha ebbe a városba laknának.

2016. nov. 27. 14:11
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
49%

Nem olvastam végig az összes hsz.. az elején írta valaki, hogy a menyed egy pénzéhes K. (vagy dög). Az.

Ne ossza már be a pénzedet.

2016. nov. 28. 10:19
 42/44 anonim ***** válasza:
54%
Biztos voltam benne, hogy nem fogod megírni, hogy a lányod és a vejed egyátalán dolgoznak-e.
2016. nov. 28. 21:27
 43/44 anonim ***** válasza:
72%
Én 25 vagyok a párommal már együtt élek anyámék nem pénzelnek, bátyám 35 éves a barátnöje is anyáméknál él a konyhára nem vesznek semmit a rezsi nincs elkérve tölük, most akkor menjek el én is a szüleimhez asztalt csapkodni h amennyiért bátyámékat eltartják azt fizessék ki nekem is? Persze a helyzet érdekes hogy én fiatalabban megállok a saját lábamon de ha én jól kijövök párommal és a szüleimet szeretem nem fogok ilyenekkel követelözni,adtak ök nekem elég segitséget a 22 év alatt még ott laktam
2016. nov. 29. 07:50
 44/44 A kérdező kommentje:
Lányom 6 órában lépcsőházakat takarít,vejem segédápoló. Ha tud maszekolni el jár.
2016. nov. 29. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!