40-es,50-es anyukák, apukák! Ki hogy tudja támogatni gyerekeit? Tesztek különbséget két gyerek között?
Te jó ég!Nekem 38 évesen( pedig lassan már a 40-eshez tartozom),még csak két éves a gyerkőcöm:-) :-)
Hát támogatom sok sok szetettel,és túrórudival:-)
Ilyen korukban a szüleink minket is épp az egyetemmel támogattak. Tehát lakbér, rezsi, ruházkodás, étel, tanszerek, közlekedés és ezen felül zsebpénz. Amit diákmunkával kerestünk elrakattánk velünk a jövőnk alapjaihoz, még ha nem is beszélhetünk milliókról :)
Nem tettek különbséget köztünk.
Tesznek különbséget, mert két különböző élethelyzetben vagyunk.
A tesóm még velük él..
Tehát főz rá anyu, vagy megveszi azokat a dolgokat a boltban, amiket igényel, így nem kell kétszer menni. Tesóm nem szeret egyedül ruhát vásárolni, így gyakran megy anyuval, vagy velem../ anyunak jó szeme van a ruhákhoz, én is szeretek vele menni/ apu is így van mibt anyu.. Más mert otthon van
Én már a férjemmel élek.. Gyakran kapunk tőlük mindenfélét..gyakran segít apu a szakértelmével, tehát nem kell szakit hívni a járólapozáshoz, mert apuval megcsinálja a férjem, van eszköz és értenek hozzá..
Vagy karácsonyra olyat kapunk ami jól jön, de magunknak nem vesszük meg.. Stb..
Előtte suliztam, akkor kaptam pénzt az egyetemre fizették a kolit plusz vittem ételt, a zsebpénzemet megkerestem magam...
Tesőm nem jár/ járt egyetemre, de fizettek neki egy okj képzést..
Jelenleg a támogatás jőrésze nem anyagi termeszetű, de szeribtem ugyanannyira szükséges..
A szüleim 48 és 50 évesek,
"Nem fizettük az egyetemet mert nem fizetősre ment."
Nekem sem arra ment mégis be kell fizetni idén 35 ezret szakmai gyakorlatra. Az mellett könyvet és fénymásolat is venni kell,
Senkinek sem ugyanaz az élethelyzete.
Korrekt és tisztességes az, ahogy Ti is csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!