Miért van az, hogy sokan nem jönnek ki jól anyóssal/apóssal?
Nem látom problémának a generációs dolgot, a gyerekeimmel semmi bajom, a haverjaikkal se. Sok ember rosszul nevelte a gyerekét, és valójában nem képes elfogadni, hogy felnőtt ember a saját világával, döntéseivel - és a párjával.
Még nem házasok, de azon kívül, hogy van véleményem a párjukról (és néha meg is szoktuk beszélni) elvárásként, vagy követelésként soha nem szólok bele semmibe.
Tudom, hogy rendes, komoly emberek, majd ők tudják, mit tegyenek.
Szó sincs generációs különbségről. A saját anyjuk/apjuk is hasonló korban van, mit az anyósuk/apósuk.
Akkor miért van az, hogy a szülőkkel jóban vannak akár a házastársuk terhére is, az após, de különösen az anyós meg persona non grata.
Egyszerűen nem tudnak alkalmazkodni a fiatalok. Mindenki csak a nemlétező egóját fényezi.
Azt nem értem azokat "gonosz" anyós kérdéseket. Amikor nő elején nem tudja elviselni "gonosz" anyós.
Akkor minek költözök hozzá "gonosz" anyós házában?
Minek szül "gonosz" anyós nyakára gyereket+ ket(több gyereket)?
Utána jön GYK panaszkodni mennyire elviselhetetlen a "gonosz" anyósa van. :-)
16!
Nálunk mondjuk anyós él nálunk, nem fordítva, úgyhogy ne én költöztem az ő nyakára, hanem ő az enyémre. Dobjam ki? A férjem anyját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!