Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van az, hogy sokan nem...

Miért van az, hogy sokan nem jönnek ki jól anyóssal/apóssal?

Figyelt kérdés
Sok olyan kérdést olvasok, hogy anyós beleszól az életünkbe, apóst ápolni kell, rámegy a házasságuk.
2016. nov. 13. 05:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt ő azzal magyarázta, hogy mindig a nem dohányzóknak vannak jogaik, nekik nem, és joga van rágyújtani. Én meg úgy látom mindenhol, hogy a dohányzóknak van egy kijelölt hely és szerintem neki kellett volna kimennie. Elvégre én voltam a vendég nála, hogy felmentem meglátogatni én menjek ki mert rá akar gyújtani? Nem?
2016. nov. 13. 07:39
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Nem látom problémának a generációs dolgot, a gyerekeimmel semmi bajom, a haverjaikkal se. Sok ember rosszul nevelte a gyerekét, és valójában nem képes elfogadni, hogy felnőtt ember a saját világával, döntéseivel - és a párjával.

Még nem házasok, de azon kívül, hogy van véleményem a párjukról (és néha meg is szoktuk beszélni) elvárásként, vagy követelésként soha nem szólok bele semmibe.

Tudom, hogy rendes, komoly emberek, majd ők tudják, mit tegyenek.

2016. nov. 13. 07:40
 13/24 anonim ***** válasza:
24%
Mert IQ nuku. Ennyi. Lehet ezt ragozni, de nem érdemes. Értelmes ember tud konfliktust kezelni.
2016. nov. 13. 07:43
 14/24 anonim ***** válasza:
10%

Szó sincs generációs különbségről. A saját anyjuk/apjuk is hasonló korban van, mit az anyósuk/apósuk.

Akkor miért van az, hogy a szülőkkel jóban vannak akár a házastársuk terhére is, az após, de különösen az anyós meg persona non grata.

Egyszerűen nem tudnak alkalmazkodni a fiatalok. Mindenki csak a nemlétező egóját fényezi.

2016. nov. 13. 07:48
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
Igen, te voltál nála, de az nem jutott eszedbe, hogy előtte is benn cigizett? Csupa füst lehet már az a lakás, nem vetted észre? Akkor mi a csudának rugózol ilyesmin, hogy kiküldött?
2016. nov. 13. 07:57
 16/24 anonim ***** válasza:
29%

Azt nem értem azokat "gonosz" anyós kérdéseket. Amikor nő elején nem tudja elviselni "gonosz" anyós.

Akkor minek költözök hozzá "gonosz" anyós házában?

Minek szül "gonosz" anyós nyakára gyereket+ ket(több gyereket)?

Utána jön GYK panaszkodni mennyire elviselhetetlen a "gonosz" anyósa van. :-)

2016. nov. 13. 08:32
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Párom a szüleimmel jóban van ahogy én is. Engem alapból függetlennek neveltek nem zavarták öket h kirepülök a fészekböl. Párom anyjával nem csak én nem vagyok jóban de párom se. Addig nem volt baj még nem komolyodott a kapcsolatunk de amint az anyja azt kezdte érezni h a fiának már nincs rá szüksége mert pl megfözünk mi együtt és nem anyuka ebédjét várja akkor anyós kb vérszemet kapott h elveszem töle a fiacskáját. Hozzáteszem a fia 34 éves volt akkor.
2016. nov. 13. 11:36
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Akkor jó az anyós, ha jó porhanyós.
2016. nov. 13. 11:58
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

16!

Nálunk mondjuk anyós él nálunk, nem fordítva, úgyhogy ne én költöztem az ő nyakára, hanem ő az enyémre. Dobjam ki? A férjem anyját?

2016. nov. 13. 12:36
 20/24 A kérdező kommentje:
De minek költözött oda? Annyira nem egészséges egy házasságnak. Egy házasságban lakjon a férj és a feleség együtt ne menjen oda egyik szülő se. Engem is nagyon zavar, hogy após velünk él miközben a sógoromnál is lakhatna akár.
2016. nov. 13. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!