Szerintetek tényleg mkndent sokkal jobban csinál?
Figyelt kérdés
Anyósom mindig a sogornömnek ad igazat mindenben.10 éve vagyok a családban ö 2 éve de elsö honapban terhes lett ,betoppant mindenkit letegezett anyosomékat is.én ennyi év után nem tegezhetem öket.és sogornöm állandoan beleszól a gyereknevelésembe.de neki nem lehet szolni.állitása szerint a gyereknek csak az anyukájához kell ragaszkodnia senki máshoz,miért mosom öblitövel a ruhákat mikor ö mosodiót használ illóolajjal.Anyósom szerint is hallgatnom kéne rá mert neki már 1 éves mult a gyerek,miénk meg 2 honapos.hozzáteszem 1 éves5 honapos és csak anyatejet kap sem vizet nem ad neki sem kaját rendesen.csak a tejet.a gyereke nem éri el az 1 éves sulyt es magasságot sem.mikor énmeg ezt emlitettem meg anyósom üvöltött velem ,hogy az ö drágasága igy jo.azt az unokát szeretik sokkal jobban amugy.Lucánkat telefonon sem kérdezik meg hogy van nemhogy jönnének.pedig 2 utca választ el minket.pedig mindig jo viszonyunk volt2016. nov. 10. 08:54
41/41 anonim válasza:
Én azt nem értem, ha van gyereked, férjed, akkor miféle családban vagy 10 éve? Az anyósodéban?
Szerintem ti vagytok a család, azzal kellene foglalkoznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!