Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek tényleg mkndent...

Szerintetek tényleg mkndent sokkal jobban csinál?

Figyelt kérdés
Anyósom mindig a sogornömnek ad igazat mindenben.10 éve vagyok a családban ö 2 éve de elsö honapban terhes lett ,betoppant mindenkit letegezett anyosomékat is.én ennyi év után nem tegezhetem öket.és sogornöm állandoan beleszól a gyereknevelésembe.de neki nem lehet szolni.állitása szerint a gyereknek csak az anyukájához kell ragaszkodnia senki máshoz,miért mosom öblitövel a ruhákat mikor ö mosodiót használ illóolajjal.Anyósom szerint is hallgatnom kéne rá mert neki már 1 éves mult a gyerek,miénk meg 2 honapos.hozzáteszem 1 éves5 honapos és csak anyatejet kap sem vizet nem ad neki sem kaját rendesen.csak a tejet.a gyereke nem éri el az 1 éves sulyt es magasságot sem.mikor énmeg ezt emlitettem meg anyósom üvöltött velem ,hogy az ö drágasága igy jo.azt az unokát szeretik sokkal jobban amugy.Lucánkat telefonon sem kérdezik meg hogy van nemhogy jönnének.pedig 2 utca választ el minket.pedig mindig jo viszonyunk volt
2016. nov. 10. 08:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
78%

Egy közel másfél éves gyerek szükségleteit nem fedezi az anyatej akkor sem, ha éjjel-nappal szoptatja. Ahogy valaki fentebb írta már, érdemes volna a háziorvossal beszélni erről, nehogy a gyerek tartós károsodást szenvedjen.

A többivel kapcsolatosan: minimalizáld velük a kapcsolatot, és bármit mondanak, egyik füleden be, a másikon ki.

2016. nov. 10. 09:55
 12/41 A kérdező kommentje:

Nem látja napi szinten őt sem.Ezt nemis irtam.3 faluval arrébb laknak.de minimum 2 naponta megy vagy 3.én gyerekemhez pedig nem.Nem féltékeny vagyok.bánt inkább.nem érzem magam rossz anyának.csak kiváncsi vagyok más véleményére.Az ottani gyereket pedig igenis sajnálom nem féltékeny vagyok...Mire lennék? A védönöjük többször szolt nek már,hogy nem megfelelő a sulya.

Aztmondta a védönöjére,hogy tanulatlan 75 elötti dolgokat mond ö pedig egy fiatal anyuka tudja mi a jo neki.dehát ez tényleg az ö életük,és a gyereket tényleg sajnálom,mert szeretnivalo nagyon

2016. nov. 10. 10:06
 13/41 anonim ***** válasza:
74%
Te is tudod mi asz igazság.Nem normális,ha egy 17 hós csak anyatejet kap.Ha valóban így igaz,ahogy írod,akkor jelentsd,mielőtt még visszafordíthatatlan következménye lesz.Anyósoddal meg ne törődj.
2016. nov. 10. 10:27
 14/41 anonim ***** válasza:
72%

Az én védőnőm is mond hülyeségeket, szóval megértem... De a gyerekorvos? Én nem tudnék tükörbe nézni ha történne valami a gyerekkel és én nem tettem meg mindent, hogy segítsek neki. Egy ártatlan gyerekről beszélünk, ő nem tudja megvédeni magát.

Anyóssal meg nem fogalalkoznék. Szánj időt és energiát azokra, akiknek fontosak vagytok :-)

2016. nov. 10. 10:28
 15/41 A kérdező kommentje:

Ugazatok van,szolnom kéne az orvosnak nézze meg.

De nekem az volt a fura ,hogy evett,meglátta az anyját és utána egyszerre eldobta.addig semmi baj nem volt.állandoan a cicizes cicizes ezt mondja neki.gyere cicizni .fel ora jössz? Ez nem normális szerintem.Lehet átmegyek megemlitem orvosnak.köszönöm nektek

2016. nov. 10. 10:32
 16/41 anonim ***** válasza:
11%
Ismerek olyat aki 6 éves koráig cicizett, a legerosebb akit ismerek..
2016. nov. 10. 10:44
 17/41 anonim ***** válasza:
87%
De gondolom, evett is mellette. Én is ismerek gyereket, aki 3 éves korában még cicizett - nyugtatónak, kiegészítőnek. Közel másfél éves gyereknek csak anyatejes táplálás nem elég.
2016. nov. 10. 10:47
 18/41 anonim ***** válasza:
82%

Nem a cicizéssel van a baj. Azzal, hogy CSAK cicizik és mellette nem kap az életkorának megfelelő egyéb táplálékot. Emiatt nem nő és hízik eléggé. A tej ekkor már nem elég. Izmot kell építenie, nőnek a belső szervek, a csontok.

Az én gyerekeim is sokáig ciciztek (a nagy 20 hónapig, a kicsit 2 évesen választottam el) de közben kaptak minden mást is és nem csak velem voltak 0-24-ben. És nem is ajánlgattam nekik már a cicit, ha ők kérték és otthon voltunk, akkor kaptak.

2016. nov. 10. 10:48
 19/41 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem lehetsz biztos venne, hogy csak anyatejet kap. Ha vamzerkodsz és jelented a védőnönél, aki egyébként leírásod alapján rendszeresen látja a gyereket, akkor többet senki nem fog veled szobaállni a családból.
2016. nov. 10. 11:51
 20/41 anonim ***** válasza:
19%

A kérdésedből sugárzik a féltékenység. Az a bajod, hogy a sógornőd beleszól a gyereknevelésbe, de mást sem teszel, mint hogy alaposan kritizálod az övét.

Nem hiszem el, hogy az a gyerek kizárólag anyatejet kap, mert különben meg sem tudta volna enni a kiflit és a húst, amit adtál neki.

Ne kötözködj, ne ócsárold, ne féltékenykedj, neked is könnyebb lesz az életed!

2016. nov. 10. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!