Mit gondoltok, ha a barátom szülei sokkal gazdagabbak, mint mi, attól ezek ellenére lehet bármi negatív érzésük emiatt?
Tényleg nagyon nagy a különbség kettőnk családja közt, őt egy ötszintes igazi luxus házban élnek, több kocsi, drága nyaralások, minden amit csak el lehet képzelni, mi pedig kölcsönök, adósság, stb... szóval eléggé más világ.
Már másfél éve együtt vagyunk, és úgy érzem nagyon jóban vagyok velük, minden családi programra visznek magukkal, rendezvényekre is, nyaralni is voltam már velük, meg egyébként is van, hogy a barátom apukájával hárman megyünk koncertre, mert ugyanazokat az együtteseket szeretjük, az anyukájával pedig szinte olyan, mintha barátnők lennénk, mindent meg lehet vele beszélni, ezen kívül néha elhív engem, hogy segítsek neki ruhát választani pl, vagy együtt főzünk, stb.
Szóval igazán jó viszonyt ápolok velük tényleg, de attól még bennem van ez, hogy lelkük mélyén nem néznek-e ki engem a családból, vagy nem merül-e fel bennük, hogy engem ez a sok pénz vonzott ide.
Érdekel, hogy mások ezt külső szemlélőként hogy látják, esetleg olyanok, akik a dolog bármelyik oldalán álltak már, mi volt a tapasztalatuk. Köszönöm előre is a válaszokat!
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Ha gazdag lennék, nem zavarna hogy ha valaki szegény családból jött volna, és az életünk részévé vált.
Másfelől, nálunk a bnőmék pénzesek, és a család persze nem örül nekem kifejezetten. De azért nem szokták szóvá tenni, vagy nem szoktak kiutálni.
Köszönöm a válaszaitokat!
Természetesen szoktam nekik adni ilyesmiket, egyébként is imádok ajándékozni bárkinek, leginkább ilyen téren szeretem megélni a kreativitásomat, hogy mindenkiről felfedezni,hogy mivel lehet legnagyobb örömet okozni. És általában szerencsére ez működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!