Szerintetek tényleg mkndent sokkal jobban csinál?
"múlt héten orditott a gyereke.mondom tuti éhes…dehogy az...fáj a foga.aztam neki vizet ugy itta mint aki hetek ota nem kapotz,meg adtam neki sajtos kiflit házi jo puhát husival,falta.meglátta anyját eldobta... "
Igen, ez egy nagyon értelmes mondat (?) volt… Alig lehet értelmezni az írásodat és nem az elírásoktól.
Irigy kutya vagy, a sógornőd nincs befeszulve, mint te.
Lehet azért nem szeretnék amiért már itt is minden utal :D borzalom lehetsz
Olvasd már vissza magadat, kérdező!
Semmi másról nem beszélsz, csak hogy sógornőd ilyen sz.r meg olyan sz.r.
Sugárzik belőled a rosszindulat, vedd már észre!
A tegezés miért szúrja a szemedet?
Honnan tudod, hogy a védőnő megállapította a kis súlyt, és szóvá tette?Ott voltál?
Amíg nem olvastam a kommentjeidet, azt hittem tényleg 100%-ban igazad van.De te valamiért vagy irigy vagy, vagy pedig erősen szúrja a szemed a sógornő.Miért?Tán fiatalabb mint te, ez is zavar?
Ha te biztos vagy abban, hogy nem kap megfelelő ételt a gyerek, akkor indulj a gyerekorvoshoz.De vigyázz, mert ha kiderül, hogy megkap mindent ami kell egy ennyi idős gyereknek, a fejedet is könnyen letéphetik alaptalan vádaskodás miatt.
Írod, hogy anyósod a másik unokát jobban szereti.Ok, megértem ha fáj.De nem gondolod, hogy neki is feltűnne ha nem minden oké?
Sajnos történt már tragédia alultápláltság miatt, de oda a védőnőt be se engedték, gyerekorvoshoz nem vitték.Ebben az esetben ez nem áll fenn, ha jól értem.
Jól gondold át mit teszel.
Az irigységből pedig a magatok nyugalmában vegyél vissza.Mert igenis az vagy.Miért zavar az, ha ő tegezi őket?
Az sem derült ki, hogy te szoptatsz?(bocs ha nem láttam)
Mert ha valami oknál fogva nem, akkor nem-e innen fúj a szél.
Különben nagyon rossz bőrben lenne az a pici gyerek, ha még csak vizet se kapna ennyi idősen.
Ne beszélj marhaságokat, én is anya vagyok, igaz nekem már 7 éves a lányom, de bizony ő is volt 1,5 éves is, és 2 hónapos is.
irod, hogy "csak" anyatejet kap..ha ez igaz lenne, akkor a sajtos pogácsát meg se tudta volna enni….. tuti ott fuldokolt volna, ha az neki az elso falat….jah, és ha nem kap mást anyatejen kivul, akkor hogy let bevezetve a glutén..a hus féle stb..?
azert ennyire nem kellene tulozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!