Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek tényleg mkndent...

Szerintetek tényleg mkndent sokkal jobban csinál?

Figyelt kérdés
Anyósom mindig a sogornömnek ad igazat mindenben.10 éve vagyok a családban ö 2 éve de elsö honapban terhes lett ,betoppant mindenkit letegezett anyosomékat is.én ennyi év után nem tegezhetem öket.és sogornöm állandoan beleszól a gyereknevelésembe.de neki nem lehet szolni.állitása szerint a gyereknek csak az anyukájához kell ragaszkodnia senki máshoz,miért mosom öblitövel a ruhákat mikor ö mosodiót használ illóolajjal.Anyósom szerint is hallgatnom kéne rá mert neki már 1 éves mult a gyerek,miénk meg 2 honapos.hozzáteszem 1 éves5 honapos és csak anyatejet kap sem vizet nem ad neki sem kaját rendesen.csak a tejet.a gyereke nem éri el az 1 éves sulyt es magasságot sem.mikor énmeg ezt emlitettem meg anyósom üvöltött velem ,hogy az ö drágasága igy jo.azt az unokát szeretik sokkal jobban amugy.Lucánkat telefonon sem kérdezik meg hogy van nemhogy jönnének.pedig 2 utca választ el minket.pedig mindig jo viszonyunk volt
2016. nov. 10. 08:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
38%

"múlt héten orditott a gyereke.mondom tuti éhes…dehogy az...fáj a foga.aztam neki vizet ugy itta mint aki hetek ota nem kapotz,meg adtam neki sajtos kiflit házi jo puhát husival,falta.meglátta anyját eldobta... "

Igen, ez egy nagyon értelmes mondat (?) volt… Alig lehet értelmezni az írásodat és nem az elírásoktól.

2016. nov. 10. 14:38
 32/41 A kérdező kommentje:
Mi a fene vagy te magyar tanár? Ha nem tudod értelmezni ne olvasd el.nem kötelezö óránként leirni,hogy milyen értelmetlen.Lépj túl rajt,más sem ezt savazza,hanem a kérdésre figyel.tudorka.
2016. nov. 10. 14:53
 33/41 anonim ***** válasza:
20%

Irigy kutya vagy, a sógornőd nincs befeszulve, mint te.

Lehet azért nem szeretnék amiért már itt is minden utal :D borzalom lehetsz

2016. nov. 10. 15:26
 34/41 anonim ***** válasza:
71%
É nem utálom. Csak azok a válaszolók, akik nem bírnak szöveget értelmezni, és csak hajtják a magukét. Mint a kérdező sógornője.:D
2016. nov. 10. 15:28
 35/41 A kérdező kommentje:
Mire vagyok irigy? Hogy nincs befeszülve? :D Igen okos vagy, ha ebböl leszürted,hogy irigy vagyok a nagy semmire.Mert gondolom azt nem tudod megmondani mire vagyok irigy meg féltékeny,de azt tudod,hogy az vagyok :D
2016. nov. 10. 17:40
 36/41 anonim ***** válasza:
59%

Olvasd már vissza magadat, kérdező!

Semmi másról nem beszélsz, csak hogy sógornőd ilyen sz.r meg olyan sz.r.

Sugárzik belőled a rosszindulat, vedd már észre!

2016. nov. 11. 00:38
 37/41 anonim ***** válasza:
27%

A tegezés miért szúrja a szemedet?

Honnan tudod, hogy a védőnő megállapította a kis súlyt, és szóvá tette?Ott voltál?

Amíg nem olvastam a kommentjeidet, azt hittem tényleg 100%-ban igazad van.De te valamiért vagy irigy vagy, vagy pedig erősen szúrja a szemed a sógornő.Miért?Tán fiatalabb mint te, ez is zavar?

Ha te biztos vagy abban, hogy nem kap megfelelő ételt a gyerek, akkor indulj a gyerekorvoshoz.De vigyázz, mert ha kiderül, hogy megkap mindent ami kell egy ennyi idős gyereknek, a fejedet is könnyen letéphetik alaptalan vádaskodás miatt.

Írod, hogy anyósod a másik unokát jobban szereti.Ok, megértem ha fáj.De nem gondolod, hogy neki is feltűnne ha nem minden oké?

Sajnos történt már tragédia alultápláltság miatt, de oda a védőnőt be se engedték, gyerekorvoshoz nem vitték.Ebben az esetben ez nem áll fenn, ha jól értem.

Jól gondold át mit teszel.

Az irigységből pedig a magatok nyugalmában vegyél vissza.Mert igenis az vagy.Miért zavar az, ha ő tegezi őket?

2016. nov. 11. 09:22
 38/41 anonim ***** válasza:
20%

Az sem derült ki, hogy te szoptatsz?(bocs ha nem láttam)

Mert ha valami oknál fogva nem, akkor nem-e innen fúj a szél.

2016. nov. 11. 09:29
 39/41 anonim ***** válasza:
46%

Különben nagyon rossz bőrben lenne az a pici gyerek, ha még csak vizet se kapna ennyi idősen.

Ne beszélj marhaságokat, én is anya vagyok, igaz nekem már 7 éves a lányom, de bizony ő is volt 1,5 éves is, és 2 hónapos is.

2016. nov. 11. 09:33
 40/41 anonim ***** válasza:
80%

irod, hogy "csak" anyatejet kap..ha ez igaz lenne, akkor a sajtos pogácsát meg se tudta volna enni….. tuti ott fuldokolt volna, ha az neki az elso falat….jah, és ha nem kap mást anyatejen kivul, akkor hogy let bevezetve a glutén..a hus féle stb..?

azert ennyire nem kellene tulozni.

2016. nov. 11. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!