Szerintetek tényleg mkndent sokkal jobban csinál?
"hogy evett,meglátta az anyját és utána egyszerre"
Tehát NEM CSAK anyatejes!!!
Kérdező végtelenül primitív és rosszindulatú vagy! Ez az iromány meg egy tagolatlan, nehezen értelmezhető katyvasz! Süt a szavaidból az irigység.
"Ugazatok van,szolnom kéne az orvosnak nézze meg.
De nekem az volt a fura ,hogy evett,meglátta az anyját és utána egyszerre eldobta.addig semmi baj nem volt.állandoan a cicizes cicizes ezt mondja neki.gyere cicizni .fel ora jössz? Ez nem normális szerintem.Lehet átmegyek megemlitem orvosnak.köszönöm nektek"
Nem írod, hogy te adtál neki enni!!!
Szerinted van értelme például ennek a kommentednek? Nincs benne egy értelmes mondat, nem tudsz tagolni egy szöveget. A mondatokat mindig kis betűvel kezded, a helyesírási hibákról nem beszélve...stb...
Szerintem az egész kérdésnek nincs értelme. Másról sem szól, csak hogy savazzuk a sógornőt.
A kérdező nyilván nem magasan iskolázott. (szövegtagolás, helyesírási hibák, stílus)
Nem ez a fő probléma, hanem az, hogy rosszindulatú és féltékeny.
Örülj neki ha ritkán jár hozzád!
Elhiszem, hogy rossz hogy a sógornődet jobban szereti, de ez van. Csak saját magadat idegesíted ezzel. Próbálj meg minél kevesebb időt velük tölteni és kész.
Figyelj megpróbálok minden indulat nélkül kommentelni. :)
1) BIZTOS, hogy CSAK anyatejes? Nem lehet, hogy allergiàs, êrzékeny és sok mindent nem ehet?
Ezt úgy előzd meg legközelebb, hogy minden indulat nélkül beszélj sógornőddel, fifikásan. Pl. Ha majd eljön az ideje nektek is, akkor miket adj először enni a gyereknek? Vagy pedig... Neked a fiad/lányod allergiás valamire? Volt amitől esetleg fájt a hasa? Vagy...ha itt van, vagy valamiért enni kér tőlem a gyerek, akkor mit adhatok neki enni? Csak azért kérdem, nehogy gond legyen belőle... és mosolyogj, légy kedves.
Az is lehet, van ilyen korszakjuk némelyik gyereknek, hogy csak a Cici, cici, cici kell. Ha BIZTOSAN tudod, akkor jelezd a doki felé, hogy nem eszik/etetik rendesen. De vigyàzz fordítva is elsülhet. De ha meg tényleg éhezik....
2) Anyós. Egyik füleden be, a másikon ki. Igen, mama, biztos hasznos a mosódió, de MI jobban szeretjük így. :D Amúgy nem értelek, minek akarod, hogy hozzátok annyit menjen, ha csak idegesít? Örülj neki, hogy nem jár a nyakatokra.
Sajna vannak olyan emberek, akik el vannak szàllva maguktól. Az én sóg.nőm is ilyen, de én làtom a hibàit. Persze nekem is vannak. De nagyon nem tűröm, hogy kérés nélkül okoskodik. Plàne, ha butasàgot mond. De mindíg is ő lesz az etalon, mert neki idősebb a babája, sőt lassan tervezik a màsodikat, nekünk meg nem lesz. Ha megszületik onnantól ő lesz szuperanyu, mert neki kettő van, én meg mit akarok eggyel? De nem izgat, míg a férjem mindenben mellettem àll.
Te meg kérdezd a gyerekorvost, védőnőt, ha tanács kell, bizonytalan vagy valamiben.
múlt héten orditott a gyereke.mondom tuti éhes...dehogy az...fáj a foga.aztam neki vizet ugy itta mint aki hetek ota nem kapotz,meg adtam neki sajtos kiflit házi jo puhát husival,falta.meglátta anyját eldobta...
Ezt irtam az egyik hozzászólásomban...Ha nem olvasod végig,legalább ne okoskodj.Nem az iskolai végzettségem a lényeg szerintem..ha értelmesen nemtudsz válaszolni,minek szólsz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!