Szülők és anyós/após jelöltek! Ez tényleg ritka?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap pároméknál voltunk, de neki el kellett menni kb. 1 órára munkaügyben. Apukája volt még otthon, aki dolgozott, anyukája szintén, de ő a munkahelyén.
Én nem tudtam magammal mit kezdeni és elmosogattam addig(ez kb. a 2. alkalom volt az elmúlt fél év alatt, mert egyébként anyuka nem engedi még nagy családi ebéd után sem, hogy segítsünk neki elpakolni).
Meg volt olyan, hogy próbálkoztam sütisütéssel és csomagoltam nekik is.
Párom meg mondta, hogy ez nagyon ritka. Szerintem meg ennek természetesnek kéne lennie.
2016. okt. 15. 19:15
21/21 anonim válasza:
nálunk eleinte ne csinálj semmit ne mosogass el nem kell semmi te vendég vagy -.- most már majdnem egy év elteltével már mondogatják hogy semmi nem lett csinálva. De ha kiporszivozok mosogatok stb az se jó ha nem csinálok semmit az sem jó. Meg vendégnek éreztetnek de ha vmi nincs megcsinálta akkor elmondanak mindennek. Ha mégis csinálok bármit akkor meg kb azt hiszi otthon van vagy itt lakik szitu van. MÉGIS megcsinálom mert így neveltek és így tartom helyesnek csak mindezt rossz szájízzel teszem mert tudom hogy utána az úgy sem jó. Megkérdezem akkor azt mondja anyós nem kell ha mégis megcsinálon akkor meg ez nem lakik itt stb. -.- :@ MOST AKKOR DÖNTSE EL AZ EMBER... és csoda h nem szimpatikus. En nem ilyen családban nőttem fel nekem ez a viselkedés mint az anyósé enyhén szólva lökött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!