Szülők és anyós/após jelöltek! Ez tényleg ritka?
Valamelyik nap pároméknál voltunk, de neki el kellett menni kb. 1 órára munkaügyben. Apukája volt még otthon, aki dolgozott, anyukája szintén, de ő a munkahelyén.
Én nem tudtam magammal mit kezdeni és elmosogattam addig(ez kb. a 2. alkalom volt az elmúlt fél év alatt, mert egyébként anyuka nem engedi még nagy családi ebéd után sem, hogy segítsünk neki elpakolni).
Meg volt olyan, hogy próbálkoztam sütisütéssel és csomagoltam nekik is.
Párom meg mondta, hogy ez nagyon ritka. Szerintem meg ennek természetesnek kéne lennie.
Hát ez oltári... elmosogattál, és még a gyűrű sem esett le a kicsike ujjadról. Hogy oda ne rohanjak.
Figyu ez baromira nem ritka, normál esetben ez teljesen természetes, mint ahogy az is, hogy egy közös családi ebédnél felállok az ebéd után és felajánlom, hogy megyek segíteni a konyhába. Max. visszautasít, de akkor is kimegyek beszélgetni, és mivel nem szoktam tétlenül állni, ezért amíg ő mosogat én törölgetek. Na bumm, és még a plafon sem szakadt rám.
Mint ahogy akkor sem, amikor több tepsi süteményt vagy pizzát sütök és csomagolok anyáméknak, anyósoméknak. Látod, nem vagy különleges.
Hát én egyszer mosogattam el anyósnál, még akkor amikor csak jártunk a későbbi férjemmel. Akkor is le akart róla beszélni a párom. A valódi okot nem mondta meg rögtön. Náluk csak az anyjának volt szabad mosogatni. Nem is örült anyósom az akciónak, csak vágta a pofákat, de nem mondott semmit. Szóval kínos volt a helyzet, azóta nem teszek ilyet. Mosogathatok otthon eleget 10 főre, bár nálunk a férjem és a gyerekek nincsenek eltiltva a mosogató használatától. :)
Szóval, lehet, hogy a kérdező anyja se szereti, ha más ügyködik a konyhájában. Ilyen is van.
Nem gyerek, de valóban megmosolyogtató a "nem vagyok ám olyan fiatal" kifejezés olyasvalakitől, aki épphogy lerázta azt a bizonyos tojáshéjat. :)
Ennek ellenére nem értek egyet a bántó hozzászólásokkal, nem értem, miért kell ennyire kifacsarni ezt az egyszerű témát... x)
Szerintem sem ritka, én is megcsináltam volna, ha arról van szó.
De ha már az exekről van szó, az én párom az exével 8 évet volt együtt és a csaj a párom lakásában játszotta a kiskirálynőt, nem fizetett bele semmibe, nem érdekelte semmi, hogy meg legyen csinálva, fel legyen újítva, ki legyen takarítva stb. Szóval, tényleg nem mindenkinek magától értetődő ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!