Ha anyós rendel valamit rajtam keresztül, mindig mi fizessük helyette, mert pofátlanság elkérni?
Voltunk hétvégén Szabadkán, a barátnőm nagy mennyiségben hoz haza ezt azt, és néha kell egy plusz fő utas.
Múlt hónapban is voltam, anyós csak 1-2 dolgot kért, kb 1500 ft értékben. Azt nem engedtem kifizetni neki.
Hétvégén újra kimentem.Anyós most kért nagyon sok mindent, édességet,ruhát,zöldséget, mosószert stb.
Több mint 45 E ft értékben vásároltam neki.
Délután átvittünk neki mindent, felpróbálta a ruhákat, megkóstolta az édességet stb.
Szépen megköszönte, amikor megemlítettem, hogy mi mennyibe került, csak vigyorgott.
Úgy gondolta, az előző rendelésnél sem kellett fizetnie, biztos ez is ajándék.
Nevezzen mindenki sz.rrágónak, de 1500 és 45 E ft között van különbség.
Lehet, tényleg úgy gondolta. Bár a vigyor nem erre utal, de én szeretem a jót feltételezni :-)
De ez így sehogy sincs rendben. Meg kell neki mondani nyíltan hogy fizesse ki.
"Szépen megköszönte, amikor megemlítettem, hogy mi mennyibe került, csak vigyorgott. "
Te meg pislogtál mint hal a szatyorban? Vagy mi?
Miért nem mondtad neki, hogy fizesse ki? Utólag sápítozni a gyakorin nem fogja megoldani a dolgot....
Az anyósod ritka pofátlan.
Nem kell finomkodni. El kell tőle kérni a pénzt. Talán jobb, ha a párod beszél az anyjával.
Ha nem fizeti ki, akkor "miért nem tetszett mondani, hogy nem kéri" felkiáltással szedd össze és vidd el.
Az édességet megeszitek ti, a többi cuccot eladod a neten, és legközelebb egy liter tejet nem veszel neki, csak ha ad rá pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!