Ha anyós rendel valamit rajtam keresztül, mindig mi fizessük helyette, mert pofátlanság elkérni?
Figyelt kérdés
Voltunk hétvégén Szabadkán, a barátnőm nagy mennyiségben hoz haza ezt azt, és néha kell egy plusz fő utas.
Múlt hónapban is voltam, anyós csak 1-2 dolgot kért, kb 1500 ft értékben. Azt nem engedtem kifizetni neki.
Hétvégén újra kimentem.Anyós most kért nagyon sok mindent, édességet,ruhát,zöldséget, mosószert stb.
Több mint 45 E ft értékben vásároltam neki.
Délután átvittünk neki mindent, felpróbálta a ruhákat, megkóstolta az édességet stb.
Szépen megköszönte, amikor megemlítettem, hogy mi mennyibe került, csak vigyorgott.
Úgy gondolta, az előző rendelésnél sem kellett fizetnie, biztos ez is ajándék.
Nevezzen mindenki sz.rrágónak, de 1500 és 45 E ft között van különbség.
2016. okt. 11. 18:57
22/24 anonim válasza:
És közben vérben forgott a szeme és tüzetokádott, ugye?
23/24 anonim válasza:
végül is ez így korrekt. odaadja a 45 ezret s közben joga van bármilyen baromságot mondania.
24/24 anonim válasza:
Anyósként mondom, hogy ritka egy primitív bunkó az anyósod!
Részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!