Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kellene tennem? ( Többi...

Mit kellene tennem? ( Többi lentebb )

Figyelt kérdés

A barátom édesanyjáról lenne szó...

Az igazság az, hogy a barátom anyukája ( érzéseim szerint) elakar marni a fia mellől.

Mivel én és a párom kint élünk jelenleg Németországban,így ritkán találkoznak.

Interneten keresztül egyértelműen tartják a kapcsolatot. Ezzel nem is lenne baj. Csak hogy a párom édesanyja egy elég furcsa üzenetet küldött Messengeren a fiának.. Belátom nem szép dolog,de bele olvastam! Hozzá teszem, az üzenet egy részét teljesen véletlen szerűen láttam meg!

Az üzenet lényege annyi,hogy arra bíztatja a páromat,hogy hagyjon el engem és költözzön el egy másik városba,ahol új életet kezdhet.

Mit tegyek? Igazából nem akarom sem a páromat megbántani, sem az édesanyját de az a helyzet,hogy ez nekem nagyon rosszul esik..

Megértem egy részből az ellenszenvét,hiszen "elraboltam" mellőle a fiát, mivel együtt jöttünk ki külföldre, de ez mégsem ok arra, hogy ilyenre bíztassa a gyermekét.

2016. okt. 12. 00:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
A párod majd leállítja, ha vannak tökei, ha nincsenek, akkor meg elhagyod az anyuci pici fiacskáját.
2016. okt. 12. 00:58
 2/25 anonim ***** válasza:
57%

1. Az uzenet tobbi resze, pl amit anyuci pici fia irt, tartalmazott panaszkodast rolad vagy barmilyen korulmennyel kapcsolatban, vagy anyuci bator nagykisfia azonnal letorkollta a mamit hogy ne szoljon bele? Mert, ha igen, akkor azonnal hagyd el, ugyanis, ha valakinek baja van a parkapcsolataval, vagy a pillanatnyi lakohellyel, akkor azt nem a 800 km-re lako sikhulye anyucival kellene megbeszelni, hanem veled.

2. Ha barmilyen kerdesben - legyen az mondjuk hogy egeszseges-e a tej - anyuci tanacsat keri, akkor ti nem egyutteltek, hanem egymas mellett. Es akkor megint odajutottunk, hogy hagyd el, kezdjen uj eletet anyucival.

3. Termeszetesen akkor beszel anyucival, amikor akar, de engem nagyon zavarna, hogy sosem hiv oda, amikor beszelnek egymassal, hanem mint egy titkos szeretovel, ugy beszel az anyjaval - ez is azt mutatja, hogy csak azert van veled, mert nincs jobb otlete, es ugy gondolja, hogy ez igy "egyutteles" pedig ez csak "egymas mellett eles". Kerdes, kinek erdeke, neked, vagy neki, hogy egy lakasban eljetek?

4. Tudom, hogy kulfoldon hatvanyozottan fontos egy tars, de hidd el, hogy neha megeri szakitani, mert csak elszallnak az evek feletted, mig anyuci picifia megszedi magat melletted es elhagy. Pasik pedig vannak mindenhol, legfeljebb nem egy magyar anyucipicifiaval leszel egyutt, hanem egy tokos nemettel.

Kulfoldon elek, es nalunk is lezajlott hasonlo. Nalunk betegseget hazudott anyuci, lelki zsarolassal fuszerezve, de amikor hazamentunk meglatogatni es eldonteni, hogy hazakoltozzunk-e, akkor hirtelen en nem mehettem fel hozzajuk. Akkor mar harom eve egyutteltunk. Akkor szakitottunk, en visszajottem - o probalt kesobb megeskudni, hogy az eletben tobbet nem hisz az anyjanak, de kutyabol nem lesz szalonna, kovetkezo evben nalunk is titkos beszelgetesek voltak anyucival. Akkor vegleg szakitottunk, negy evet vett el az eletembol.

Szoval, ne hagyd magad, gondold vegig, merlegelj, es ha ugy latod, szakits.

2016. okt. 12. 03:09
 3/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)

Kedves #2..

Nem találtam vissza menőleg olyan beszélgetést,ahol a párom szidalmazott volna, bármi miatt.

Sajnálatos módon ( több barátnőmnél/ismerősömnél ) is láttam már példákat arra,hogy a kedves mama szava bogarat ültetett a fia fülébe. Ettől tartok is.. Nem is kicsit.

A másik kérdésedre válaszolva pedig, - azzal kapcsolatban,hogy kinek az érdeke az együtt élés - azt kell mondjam,hogy az ővé. Mivel jelenleg Apukám segít fennt tartani az albérletet,amiben jelenleg vagyunk. Mivel nem olyan rég óta vagyunk külföldön, és nagyban segít Édesapám keresete is. Én pedig jelenleg nyelv iskolába járok, 2 évesre utána pedig tervezem a fősulit,stb..

2016. okt. 12. 05:58
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak annak lehet bogarat ültetni a fülébe, aki hagyja. Párod milyen típus? Ha nem anyakedvence, akkor leállítja, ha nem akkor mérlegeld, van-e értelme együtt maradnod egy nagy gyerekkel.
2016. okt. 12. 09:38
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázni kell az ilyen anyóssal. Mi már házasok voltunk, amikor férjem munkaügyben több hétig külföldön volt. Anyukája meglátogatott, közölte, hogy váljunk el. Hát köpni nyelni nem tudtam. Azt sajnálom, hogy csak évekkel később mondtam el a férjemnek az anyja áskálódását. Sajnos megkavarta többször az életünket.

Szóval muszáj lenne erről beszélnetek a pároddal. Jobb ha időben derülnek ki a visszás dolgok.

2016. okt. 12. 10:14
 6/25 anonim ***** válasza:

Mondd el a párodnak! Beszéljétek meg! Jobb az elején tisztázni a dolgokat és leállítani a "kedves mamát". Nekünk 2 évig próbálta anyós megeseríteni az èletünket, aztán a fia átment hozzá egy délelőtt és közölte, hogy nagyon sz.rul jár ha nem fejezi be. Nem fejezte be, 8 éve megszakítottuk vele a kapcsolatot.

Ha a párodnak fontos vagy nem fogja hagyni magát ès nem engedi, hogy anyuka döntse el ki legyen a barátnője. Ezt csak ő tudja lerendezni.

2016. okt. 12. 19:07
 7/25 anonim ***** válasza:
Mondd el a párodnak! Így vagy úgy, de ennek véget kell vetni.
2016. okt. 13. 14:08
 8/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!!:)

De azt hiszem tárgytalan..

Kiderült,hogy megcsal. Szóval ..:)

2016. okt. 13. 19:36
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. De legalább kiderült, és bátran kereshetsz másikat, aki értékel is téged, s nem a mama szoknyája mellől szédíti a nőket.
2016. okt. 13. 20:47
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen,ebben van igazság...
2016. okt. 13. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!