Mit kellene tennem? ( Többi lentebb )
A barátom édesanyjáról lenne szó...
Az igazság az, hogy a barátom anyukája ( érzéseim szerint) elakar marni a fia mellől.
Mivel én és a párom kint élünk jelenleg Németországban,így ritkán találkoznak.
Interneten keresztül egyértelműen tartják a kapcsolatot. Ezzel nem is lenne baj. Csak hogy a párom édesanyja egy elég furcsa üzenetet küldött Messengeren a fiának.. Belátom nem szép dolog,de bele olvastam! Hozzá teszem, az üzenet egy részét teljesen véletlen szerűen láttam meg!
Az üzenet lényege annyi,hogy arra bíztatja a páromat,hogy hagyjon el engem és költözzön el egy másik városba,ahol új életet kezdhet.
Mit tegyek? Igazából nem akarom sem a páromat megbántani, sem az édesanyját de az a helyzet,hogy ez nekem nagyon rosszul esik..
Megértem egy részből az ellenszenvét,hiszen "elraboltam" mellőle a fiát, mivel együtt jöttünk ki külföldre, de ez mégsem ok arra, hogy ilyenre bíztassa a gyermekét.
Nem kötözködni szeretnék, de miért érdekel egy olyan ember sorsa, aki gyakorlatilag a sárba tiport téged, és őt nem érdekli a te sorsod?
Tényleg jóindulatból kérdezem.
Mert becsülöm és tisztelem annyira, hogy nem akarok neki rosszat.
Oké,tényleg nem szép dolgot tett, de igyekszem a szépre emlékezni és emberséges lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!