Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kellene tennem? ( Többi...

Mit kellene tennem? ( Többi lentebb )

Figyelt kérdés

A barátom édesanyjáról lenne szó...

Az igazság az, hogy a barátom anyukája ( érzéseim szerint) elakar marni a fia mellől.

Mivel én és a párom kint élünk jelenleg Németországban,így ritkán találkoznak.

Interneten keresztül egyértelműen tartják a kapcsolatot. Ezzel nem is lenne baj. Csak hogy a párom édesanyja egy elég furcsa üzenetet küldött Messengeren a fiának.. Belátom nem szép dolog,de bele olvastam! Hozzá teszem, az üzenet egy részét teljesen véletlen szerűen láttam meg!

Az üzenet lényege annyi,hogy arra bíztatja a páromat,hogy hagyjon el engem és költözzön el egy másik városba,ahol új életet kezdhet.

Mit tegyek? Igazából nem akarom sem a páromat megbántani, sem az édesanyját de az a helyzet,hogy ez nekem nagyon rosszul esik..

Megértem egy részből az ellenszenvét,hiszen "elraboltam" mellőle a fiát, mivel együtt jöttünk ki külföldre, de ez mégsem ok arra, hogy ilyenre bíztassa a gyermekét.

2016. okt. 12. 00:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Mert "véletlenül" beleolvastál egy üzenetbe. Utána meg azt írod, visszamenőleg sem találtál olyan levelet, amelyben panaszkodott volna rád.

Értem, szóval teljesen VÉLETLENÜL végigolvastad a teljes levelezését.

2016. okt. 13. 21:45
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom, hogy igy alakult.

Remelem, amikor kiderult, hogy megcsal, akkor ot percen belul kiraktad a lakasbol... Kihasznalja, hogy nalatok lakhat, es kozben csajozik, szep.

2016. okt. 14. 02:51
 13/25 A kérdező kommentje:

Kedves #11.

Igen, véletlenül megláttam egy üzenetet abból az lett, hogy vissza olvastam egy kicsit. Az akkori lelki állapotomban és kifejezetten abban a helyzetben ( véleményem szerint ) minden nő/férfi ezt tette volna.

Nos, kedves #12... Szánalmas de nem dobtam ki. Még nem lenne elég pénze ahhoz,hogy külön albérletbe menjen. Utcára nem rakom. De, amint lehetőségem lesz rá ... Biztosítalak,hogy kirakom a szűrét.

2016. okt. 14. 03:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor visszamegy Magyarországra az anyjához. Most komolyan ezek után még sajnálod őt, még törődsz azzal, hogy legyen hol laknia???
2016. okt. 14. 08:58
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, ne engedd, hogy hülyét csonáljon belőled! Anyóssal meg a kis ribivel jót röhögnek rajtad. Dobd ki és menjen a k..vájához vagy anyucihoz, így megalázott és még Te segítessz rajta? Felőlem a hí alá is mehetne, ha egyszer megcsalt!
2016. okt. 14. 12:22
 16/25 anonim ***** válasza:
* híd alá
2016. okt. 14. 12:22
 17/25 A kérdező kommentje:

Erre nem tudom mit írjak..

Sajnálom kidobni. Amint lesz albérlete elmegy. Addig nem küldöm el.

2016. okt. 15. 04:06
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ki a francot érdekel?

Hazaköltözik anyuhoz, vagy ott a másik csaj, legyen már eszed.Totálisan semmibe (és hülyére) vett téged te meg még abajgatod?

2016. okt. 15. 07:03
 19/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, te egy végtelenül türelmes, szeretetteljes és jóindulatú angyal vagy. Irigylem a leendő párodat, a mostani pedig, aki megcsalt, az csak későn fog rájönni, hogy mit veszített veled.

Sok sikert neked az élet minden területén !

2016. okt. 16. 04:40
 20/25 A kérdező kommentje:

Azért érdekel mi lesz a sorsa...

Kedves utolsó! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat :')

Viszont kívánok minden jót!❤

2016. okt. 16. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!