Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó anyós ritka mint a fehér...

Jó anyós ritka mint a fehér holló avagy nem is annyira?

Figyelt kérdés

Nekem borzasztó udvarias anyósom (ill. egyenlőre anyósjelöltem) van...Mindig mindent próbál úgy csinálni, hogy nekem tetszedjen, sokszor túlságokba esik, és ez gyakran már feszültséget szül...ha vitatkozunk a párommal és véletlenül meghallja, akkor egyből letolja Őt hogy miért veszekedik velem s miért nem szégyenli magát? de apró dolgokért is letorkolja, ha véletlenül nem adja fel a kabátom, ha mondjuk én viszem ki a mosatlant stb...mindig ezzel bosszantom a páromat, hogy ha szakítok vele, nem lesz hova hazamenjen:))

nekem is van bajom vele néha pont abból kifolóan, hogy mindent túlaggódik és túlzásokba esik, e nagyon szeretem ezt a nőt és azt hiszem nagyon tisztelem is:)

Sokat lehet olvasni "gonosz" anyósokról, anyukám anyósa is pont fix egy tipikus "anyós példány":P

vajon megváltozik idővel?

2010. jan. 7. 09:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát az anyosjelölt ált. udavarias mellesleg ez egy nagy hülyeség hogy az anyosok mint utálatosak hiszen ök is csak egyszerü embereket különbözö természetel... SZoval ez változo és nem lehet általánositani benne .
2010. jan. 7. 09:49
 2/15 anonim ***** válasza:

ritka, hogy egy gonosz anyós megváltozik. általában csak vannak időszakok, amikor alábbhagy a hülyeségeivel. egyik barátnőméknél is visszavett most az anyós, de azt mondja csak azért szerinte, mert babát vár, amúgy beleugat mindenbe.

én mindig megdöbbenek az ilyen anyós rémtörténeteken, mert azért többségében a környezetemben rendes anyósokról hallok, és az eddigi barátaim anyukái is mind aranyosak voltak.

2010. jan. 7. 09:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Érdekes. nekem mindig gyanús, ha valaki túlzásokba esik, bármely szélsőség. Lehet, pont az ellenkezőjét takarja? vagy nagyon aggódik, nehogy rossz anyósnak gondolják? Párod miket mesélt róla?
2010. jan. 7. 09:52
 4/15 anonim ***** válasza:
nincs általánosság valóban. lehet, hogy neked szerencséd van. nem akarlak elkeseríteni, de az én anyósom is ilyen volt és az esküvő szervezésének idejében változott át a sokszor említett irányba. igaz lehetne rosszabb is, de tény, hogy barátnők nem vagyunk. mindig feszült vagyok a jelenlétében, félek, hogy mibe fog beleszólni, mi az amiért nem szól, csak megjegyzi magának, ilyenek
2010. jan. 7. 09:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A rendes anyós úgy tekint a leendő menyére, mint az unokája anyjára. Jó nagymama lesz belőle.

Az én fiam is szereti a nagymamáját.

2010. jan. 7. 09:56
 6/15 anonim ***** válasza:

Az előítéletek soha nem vezetnek jóra.Sokszor az a baj,hogy a fiatalok mindent ellenségességnek gondolnak.Nem mindenkinek egyforma a véleménye a dolgokról.Meg kell hallgatni a tanácsot,és utána eldönteni,hogy érdemes-e megfogadni.Minden kapcsolatban a legfontosabb a tolerancia.

Nekem soha nem volt bajom az anyósommal.

2010. jan. 7. 09:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom az anyósommal, bár nem szeretjük egymást, de a tisztelet kölcsönössen megvan.

A menyemet elfogadtam, kedvelem, hisz a fiam társa és az unokáim anyja, ez mellé még egy kedves szeretetre méltó lény, tehát nincs nehéz dolgom.

Megpróbálok a lehető legjobb anyós lenni azzal, hogy nem avatkozom az életükbe, és segítek amiben kérik. Remélem a menyem is így látja.

2010. jan. 7. 09:59
 8/15 anonim ***** válasza:
az én anyósom úgy szeret mintha saját lánya lennék. furcsa is azután hogy előzőleg két kiállhatatlan anyósjelöltem volt. azt vettem észre, hogy azok az anyósok elég undokok ahol, vagy csak egy vagy két fiú van. ahol lány is van a családban ott általában nincs gond. legalábbis az ismeretségi körömben ez jellemző.
2010. jan. 7. 10:06
 9/15 anonim ***** válasza:

csatlakozom, egyke fiúnak vagyok a felesége

a túlzott féltésnek tudok be bizonyos dolgokat

2010. jan. 7. 10:13
 10/15 anonim ***** válasza:

az én anyám pont ilyen a párommal! Szereti nagyon, és mindig engem tol le ha összekapunk valamin! Hihetetlen...és mikor jogosan vesztem össze vele még akkoris az ö pártját fogja. Mikor hó végére elfogyott a pénzünk simán csomagolt neki egy csomó kaját, én meg "egyem azt amit a hütöben találok", ami ugye max vaj szokott lenni... ennek ellenére örülök, hogy kedveli. Viszont a párom anyja totál nem ilyen! Mondjuk velem sosem volt bunkó, de a párommal folyamatosan az! Párom azt mondja, hogy megszokta már gyerekkorától, hogy mindenért leszólja....én tuti sírva fakadnék egy olyan beszóláson, vagy megkérdezném, hogy miért kell így válaszolni. Tudom, hogy az ö dolguk, de rossz hallgatni komolyan és néha már olyan érzés mintha nekem mondaná...

Örülj szerintem, hogy ilyen az anyósod! Szerencsés vagy, irigyellek. Kevesen mondhatják el magukról!:)

22/L

2010. jan. 7. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!