Jó anyós ritka mint a fehér holló avagy nem is annyira?
Nekem borzasztó udvarias anyósom (ill. egyenlőre anyósjelöltem) van...Mindig mindent próbál úgy csinálni, hogy nekem tetszedjen, sokszor túlságokba esik, és ez gyakran már feszültséget szül...ha vitatkozunk a párommal és véletlenül meghallja, akkor egyből letolja Őt hogy miért veszekedik velem s miért nem szégyenli magát? de apró dolgokért is letorkolja, ha véletlenül nem adja fel a kabátom, ha mondjuk én viszem ki a mosatlant stb...mindig ezzel bosszantom a páromat, hogy ha szakítok vele, nem lesz hova hazamenjen:))
nekem is van bajom vele néha pont abból kifolóan, hogy mindent túlaggódik és túlzásokba esik, e nagyon szeretem ezt a nőt és azt hiszem nagyon tisztelem is:)
Sokat lehet olvasni "gonosz" anyósokról, anyukám anyósa is pont fix egy tipikus "anyós példány":P
vajon megváltozik idővel?
Nekem "közepes" anyósom van.
Nem eseik túlzásokba, nem beszél ellenem és a párom ellen sem. Mikor süt valami fincsit mindig küld belőle vagy áthív minket ebédre. Ha egy pár nepog nem találkozunk engem is felhív ugyanúgy, mint a páromat.
Mondjuk mióta megszületett a babánk,azóta csupaszon is szaladgálhatnánk előtte a párommal azt sem venné észre, mert csak az unokaaa :D:D:D De ez így van jól!
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát, ne haragudjatok, hogy mindenkinek nem válaszolok személy szerint...
igen bizonyosan esküvő után másabb lesz a helyzet, hogy milyen irányban változunk az valóban rajtunk áll:)
én azon a véleményen vagyok, hogy anyóstól olyan messze kell költözni, hogy házi papucsban ne tudjon átjönni, s akkor nincs gond:D
am. igen roppant utálom ha beleszólnak az életembe, úgyhogy csak akkor leszünk barátságban ha ez nem történik meg a továbbiakban sem:D
9:52 kérdezte azt hiszem, hogy a párom mit mond...túl sokat nem, talán annyit, hogy vele negyed annyira kedves az anyukája, de hát ez tiszta sor, nem anyuci pici fiának volt nevelve, mos, főz takarít, bevásáról, nem is kérdéses:)
köszi még egyszer mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!