Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha férjem naponta...

Mit tegyek, ha férjem naponta több alkalommal telefonál az anyjával? Már beszéltem vele erről, de azóta inkább nem említi a beszélgetéseket, sőt a híváslistát is törli.

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 01:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%

Ja, így már jobban értem a problémádat.

Nem mindegy, hogy valaki úgy hallgatja valaki végig a panaszkodást, hogy "Jaj, szegény, hogy segítsek rajta?" vagy úgy, hogy "Mondja csak, ha ez neki jólesik; ha már a föld alatt lesz, úgysem fogom tudni meghallgatni." Szóval, hogy meghallgatom, de tudom, hogy alaptalan a félelme, problémája. De a meghallgatás iránti vágya az viszont valós!

Ez utóbbi esetben ui. nem éli bele magát az ember a másik problémájába, nem húzza fel magát rajta és kevésbé is fárad bele.

Igen, azt mindenképp mondd el a párodnak, hogy neki kell a megfelelő lelki hozzáállást kitalálnia, hogy ezt kibírja. Nálatok is vannak megbeszélnivalók és tinektek egy szeretnivaló férjre és apára van otthon szükségetek, nem egy idegzsábára.

2016. aug. 26. 10:31
 22/25 A kérdező kommentje:
A mama több mint 40 éve özvegy pasija ezután se lesz, legalábbis komoly nem, ja és már 80 fölött jár. Próbáltunk neki hobbit, elfoglaltságot keresni, barátokat, sajnos amit elé rakunk se kell neki. A férjemmel való beszélgetést is próbálom, nehéz, nehezen nyílik. Mindenkinek köszönöm a jó szándékú válaszokat. Majd még próbálkozom.
2016. aug. 26. 14:48
 23/25 anonim ***** válasza:
27%
Ne haragudj, de egy 80 feletti, magányos öregasszonnyal problémázol? Azt pedig szerintem rosszul látod, hogy a férjed az anyjával történő beszélgetések miatt nem kíváncsi az otthoni dolgokra, ez nem így működik. Minimum 40 évesek lehettek (valszeg még több, a mama idejében még nem volt divat közel nagymamakorban szülni), ha továbbtanuló gyereketek van, felteszem, legalább 15 éve együtt vagytok, ezek a beszélgetések pedig már a kapcsolat elején is meglehettek. Nem kell bűnbakot keresni a kapcsolati problémáitokra, főleg nem egy 80+, tőletek távol élő öregasszonyt, magatokban tegyetek rendet. Elég intő jel, hogy a férjed inkább titkolózik, mint hogy megbeszélné veled a dolgot, úgy tűnik, te nem igazán foglalkoztál az ő véleményével, csak a magadét hajtottad.
2016. aug. 26. 15:12
 24/25 anonim ***** válasza:

Ne tudom, hogy az anyjával való szapora kommunikáció teszi-e, vagy csak tényleg nem képes férfiként élni, de ezek elől elsunnyogni, az silány dolog:

"értem ezen: gyerek továbbtanulása, egészségi probléma, isk jegyek, különóra, otthoni munkamegosztás stb" -

Ő úgy érzi nem tartozik a saját családjához?

Ne engedj neki kibúvót, én is apa vagyok, sok gonddal, a gyerekek élete sorsa, továbbtanulása az én felelősségem is, miféle hülye szöveg, hogy fáradt, meg anyukája felidegesítette?

2016. aug. 26. 21:41
 25/25 anonim ***** válasza:

Férjemnek is volt egy ilyen időszaka, fel napokat telefonáltak aztan mikor letette minden vacak dologért kiabált a gyerekekkel.

Neha hallottam hogy semmi mas tema nincs: mint sok csokit eszik a gyerek, nem főzött a feleséged miert nem fehér a fal stb...

Ferjem belátta es azota is beszélnek csak nem naponta3 orat

2016. aug. 27. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!