Ahol kis gyerek van ott anyos milyen gyakran jar at "babazni"? A naponta latogatast tulzonak erzem. Koszi elore is.
Az anyai nagymama más, mint az apai nagymama.
Ezt ugye nem kell megmagyaráznom!
Én meghülyülnék, ha naponta átjönne!
Heti 2, max. 3 elég.
Anyósom heti 1x jön, de ha kérjük, vigyáz a fiunkra (most másfél éves, de így volt kb a kezdetektől).
Anyukám hetekig jött minden nap.
Amikor pici baba volt a fiam, anyósom heti 1x jött (segített vasalni is), anyukám pedig heti 2x (ő főzött ránk 6 hétig).
Mindenkinek így volt jó.
Mindketten nyugdíjasok, és mindenhol egyidőben született másik unoka is.
Most 6 utcàra lakik tőlünk, igy2 naponta jön ő, mi minden nap beugrunk.
Jövőre készen lesz a házunk anyosék mellett. Én alig várom a költözést, nem bánom a társaságukat.
#6 nem tudom, hogy az jobb-e vagy rosszabb.
Az én anyósom 550 km-re lakik. Igaz, hogy csak 2-3 havonta egyszer jön, de akkor itt van egy hetet.Inkább jönne hetente egy órára...
Pár nap után megőrülnék attól,hogy naponta látnom kell...
Én észnél voltam,tudtam,hogy anyóshoz közel nem szabad gyereket vállalni.El is költöztünk 300km-re,jót tesz a távolság. (addig a heti egy délután is sok volt,de ugye közel voltunk).
Amióta megszületett a fiunk,azóta anyós és após jön kéthavonta egy hétvégére,kiveszünk nekik egy közeli panzióban szobát (nálunk nincs hely,vagyis én megmondtam,nálunk alvó vendég nincs,nem csinálunk hajléktalanszállófeelenget a lakásból),délelőtt jönnek,itt vannak estig,elmennek a panzióba,másnap délelőtt jönnek,délutánig itt vannak,aztán mennek haza.Másik hónapban mi megyünk,egyik nap náluk vagyunk,másik nagy nagyszüleimnél.
mielőtt valaki kérdezné: Saját szüleim sem alszanak nálunk,őket is havonta látjuk,1 napra,ők 100km-re élnek,havi egy vasárnap vagy ők jönnek vagy mi megyünk,de az nem ottalvós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!