Anyukám kritizál, nagyon lenéző, s naponta ver, de ezek ellenére szeretem, de már nem tudom mit tegyek. Hiába beszélek vele erről, annál jobban csinálja. MI TÉVŐ LEGYEK?
Édesapád, nagyszüleid? Valakinek szólj erről... mert ez nem normális hogy indok nélkül ver. Még indokkal sem lehetne bántani egy gyereket.
Hány éves vagy? Gondolom még nem töltötted be még a 18-at, így otthonról sem tudsz még elköltözni.
Te vagy az aki cigivel és hánytatással akar gyorsan fogyni.
Mivel mindhárom kérdésednél értelmetlennek tűnsz, én ezt a kérdésedet sem veszem valósnak. Nagyon szívesen elbeszélgetnék anyukáddal is, hogy az ő verzióját is megismerjük
Sok itt néha az önjelölt pszichológus, aki két szóból megmondja kinek milyen szindrómája van.
Osztályfőnököt kérdezd meg mi a teendő, ha tényleg így van ahogy leírtad.
Aha.. persze anyád erőszakolta ki, hogy cigizzél, hogy hánytasd magad. Persze.. Na jó ez még esti mesének is pocsék.
Csak, hogy mások is képben legyenek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__8025280-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!