Cicám 1-2 napja naponta többször is hány. Ennek ellenére van étvágya, eszik és iszik rendesen. Mitől lehet ez? Jobb, ha ma koplaltatom?
Szia!
Ha lány a macska, és nincs ivartalanítva, AZONNAL VIDD ORVOSHOZ!!!
Most vesztettem el a cicám. Hányt elég sokat, és elvittem orvoshoz. Emlődaganata volt, áttéttel a gyomrában. Az orvos azt mondta, hogy nem sok esélye van, megműti, kiveszi a méhét, és meglátjuk. Felnyitotta, és miután megnézte, kijött, és mondta, hogy a gyomra háromnegyed része hiányzott a ráktól.
Nekünk egy másik doki antibiotikumot adott, hogy adjuk neki. NEM! Vidd el teljes kivizsgálásra, hogy ultra-hangozzák meg, és nézzék meg rendesen.
Hallgass rám, inkább vidd feleslegesen, mint hogy elveszítsd!!!
Én cicám is rendesen evett még jó ideig, volt étvágya, aztán elkezdett fogyni.
Vidd dokihoz, mentsd meg!!!!! És ha elviszed, írj meg, hogy mit mondott!!! Akár itt, akár privátban!
Szia, nagyon sajnálom a cicádat!
Az enyém fiú és ivartalanított.
Jaj, de jó!
Akkor nagyon örülök neki, hogy ilyen veletek nem fordulhat elő.
De azért javasolnám az orvost, gyomorrák nem csak áttéttel lehet, azt mondta a doki, hogy elég gyakori. Szerintem megérné egy vizsgálat...
Egyetértek az előző válaszolóval.
Jobb biztosra menni, szerintem addig csak vizet vagy ilyesmit adj neki.
Szerintem is azonnal vidd orvoshoz. Nálunk is ugyan így kezdődött, (ivartalanított kandúr), sajnos nem vettük komolyan a jeleket és csak pár nap múlva vittük el orvoshoz, kapott 3x antibiotikumot, infúziót stb, aztán mintha javult volna a helyzet, majd hirtelen romlás következett, most is itt virrasztottam vele egész este. Semmit sem eszik, semmit sem iszik.
Tegnap vettek tőle vért, mert a doki csak így tudja biztosra megmondani hogy mi ez.
Szóval nem akarom az ördögöt a falra festeni, nagyon remélem hogy nálatok semmi komoly gond nincs, de jobb minél előbb a végére járni akármi "furcsát" is észleünk az állatainkkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!