Miért bizsereg a hátamon (csak jobb oldalon) a bőr? Nem mindig csak időnként de naponta többször mostanában. Egy tenyérnyi helyen.33N
Nekem is szokott, nekem a bal oldalt a lapockám alatt.
Én eddig úgy gondoltam a sok állástól fesdzülnek be az izmok, gyengül a vérellátás,, mivel általában akkor fáj, ha egész nap álok kevés mozgással és alig tudok leülni.
2. vagyok
Én gyógymasszőr vagyok, de ilyenről nem tanultunk...
Viszont tény, hogy akkor zsibbad nagyon mikor egy húzós nap végéhez közeledek mikor a hátizmaim megterhelem, mikor nem tudok eleget mozogni, hogy a vérkeringést felpezsdítsem.
Ilyenkor ha a férjem este átmasszíroz rettentő jól tud esni, ezért gondolom, hogy összefügg a fizikai megterheléssel ami 2 gyerek mellett szintén nem ismeretlen fogalom... :D
amit az 1. írt ahhoz nem tudok hozzászólni, ez újfajta megközelítése a dolgoknak, nem mondom, hogy nem igaz, csak nem hallottam még róla.
Jó lenne tudni, milyen tudományág ez ami alapján ezt gondolja, mert engem érdekel.
Megint 2. vagyok.
Most jutott eszembe, régebben olvastam neten, hogy a sok stressztől viszkethet az ember háta.
Nem tudom, ez a zsibbadásra is érvényes-e, mindenesetre úgy gondoltam, hátha érdekel valakit.
Köszi 2. !
Stressz is van. :D Majd megfigyelem inkább mikor szokott bizseregni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!