Anyukák, ti minden este tiszta pizsamába bújtatjátok a gyermekeiteket? Vagy a fürdés ellenére is csak pár naponta kap/kapnak tiszta pizsamát?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 14:17
2/13 anonim válasza:
2-3 naponta kap tiszta pizsamát, mert tuti leönti kakaóval. Normál esetben hétvégén lenne csere, ahogy nekünk is.
3/13 anonim válasza:
Nem cserélem minden nap a pizsamát, csak ha átázott a pelus.
4/13 anonim válasza:
Én sem veszek minden este tiszta pizsamát.
Max 1 hétig használja, ha esetleg szagos, előbb cserélek-no meg persze, ha pelenkabaleset van.
5/13 anonim válasza:
nem, ha nem lett pisis, kétnaponta kap újat
6/13 anonim válasza:
Kb.5 napig hord egy pizsit,ha nem önti le persze :)
7/13 anonim válasza:
Ha nem érte baleset a pizsit, 3-4 naponta kap újat.
8/13 anonim válasza:
Gondolom, babakorúra gondolsz. Az én másfél évesem kétnaponta kap tiszta rugit éjszakára, alá pedig már bodyt is adok, amiben aztán másnap is van, így az minden este tiszta.
9/13 gabszem válasza:
amig pici volt és nappal is rugdalózóban volt addig azt csináltam, hogy fürdés után kapott tiszta rugit, bodyt és az volt rajta másnap is, tehát minden nap tisztát kapott. A pizsit pár napig használjuk,de alá minden nap tiszta body-t adok.
10/13 A kérdező kommentje:
Két gyermekünk van, az egyik 3 hónapos, a másik 2,5 éves. Konkrétan a pizsamára vagyok csak kíváncsi. :) Én sem adok minden nap tisztát, persze ha baleset van, kakaó, pisi... stb akkor persze igen. Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 14. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!