Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek én reagáltam...

Szerintetek én reagáltam túlságosan túl?

Figyelt kérdés

Tegnap szerettem volna a páromnak vacsorára tojásrántottát készíteni.Ki is mentem a konyhába,feltettem a hagymát pirítani,majd hirtelen odalépett az anyósom,hogy gyorsan apósomnak is vacsora kell,és nem fértem oda a hagymához.Az pedig egyre inkább égett le,Ő meg ott belekavargatott,és mondta,hogy tökéletes így(még én a háta mögött álltam.....!) Majd mikor már végre odaférhettem,már teljesen leégett a hagyma,undorító bűze volt.Teljesen kiakadtam,hiszen nem szerettem volna a tojásokat az odaégett hagymával elrontani,majd közölte,hogy ez így is nagyon finom lesz,és Ő megenné,ha éppen nem lenne rossz a gyomra!Apósom mindvégig kint ült....valamiért úgy érzem,ha apósom megérkezik,állandóan azzal produkálja magát,hogy engem(most jelen esetben a hagymám),égeti le....Miért jó ez?Olyan szomorú voltam,Ő pedig egy bocsánatkérésre sem méltat....a 18. szülinapomon is ezt csinálta velem,pedig azt vártam egész életemben a legjobban.(rossz családi hátterem miatt)

(Igen,sajnos jelenleg velük élünk,külön szobánk van-dolgozunk-tanulunk,semmilyen káros szenvedélyünk nincs,mindenbe beleadunk,és minden mást magunknak veszünk)

2016. aug. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
55%
Nem főiskola kell hozzá, hanem egyetem, ráadásul két olyan szak, amire baromi nehéz bekerülni, azért én sok sikert kívánok hozzá, de néha jobb reálisan gondolkodni.
2016. aug. 24. 14:55
 52/78 anonim ***** válasza:
41%
És van levelezőn pszicho képzés amúgy.
2016. aug. 24. 14:55
 53/78 anonim ***** válasza:
69%
A pszichológus, vagy pszichiáter végzettséghez nem főiskola kell!!
2016. aug. 24. 14:56
 54/78 anonim ***** válasza:
62%
Plusz a pszichiáterhez a SE-re kell jelentkezni.
2016. aug. 24. 15:04
 55/78 anonim ***** válasza:
36%
azért írtad hogy milyen rossz az életed, mert kellett egy ütő kártya hogy te miért teszed azt amités igen leállok egy 18 évessel vitatkozni, mert lássuk be mindenki itt a kéretlen tanácsait osztogatja erről szól ez az oldal. Amúgy igen anyád hol volt akkor? és végül ezek után ennyi kíín után neked az a legnagyobb bajod hogy anyós bejön a konyhába? Valahol megértelek, én is lelki terror stb.-t éltem át(amúgy nem nagyzolni akartam csak rámutatni hogy nem csak mondom a megértelek szöveget) és amióta ez nincs mindig mindenben sértettség jön elő belőlem és szinte várom miből lesz konfliktus, mert az olyanok akiknek ilyen a gyerekkoruk(vagy házaséletük) nem képesek visszarendeződni a normális életbe profi segítség nélkül, hiányzik az ami miatt mindennap feszülten vártuk a támadást és most a nyugalomban a bennük levő védekezés értelmét veszti és ezzel az érzéssel nem tudunk mit kezdeni. Én speciel 10-ig számolok és rájövök hogy nem is olyan vészes a dolog mint ahogy látom. vagy ide jövök és érzelmileg éretlen 18 éveseken élcelődöm. mellesleg amit meg akarsz tanulni főiskolán nem tanulható esti sulis vagy okj képzéseseket meg nem vesznek komolyan.Helyedben már réég kiválasztottam volna hova megyek tovább tanulni, ja és én is ilyen pályára szerettem volna menni aztán rájöttem hogy (mint sok más ilyen) csak ezzel kompenzáltam volna a saját lelki sérülésem(plusz az ilyen szakmát az ennyire labilis lelkületűek nem bírják ki, most egy hagymán kiakadsz, mi lesz ha egész nap hallgathatod mások szenvedését?
2016. aug. 24. 15:10
 56/78 A kérdező kommentje:
Egy éve lakom ott jelenleg,anyukám pedig ugyan úgy,szándékosan üldözött otthonról.Felőlem pedig úgy ércelődsz rajtam,ahogy kedved tartja,ez Téged minősít,nem engem.Inkább csak szánlak,hogy neked ez jelenti a lelki megnyugvást.
2016. aug. 24. 15:15
 57/78 A kérdező kommentje:
Egyébként jobb is,hogy nem mentél el hasonló ágazatú szakmába,mert még mindig nem tudod értelmezni,amit leírtam.Minősítesz,degradálsz,az empátia semmilyen jelét nem mutatod,nem megérteni,kötekedni akarsz.Nem tudom,hány éves lehetsz,ki vagy Te,miért vagy itt,és miért cseszegetsz engem.Egyet tudok csak.Attól,hogy neked nem sikerült....nekem fog. :)
2016. aug. 24. 15:18
 58/78 anonim ***** válasza:
48%
akkor hagyjuk nem érted mit írok neked csak meg akarsz sértődni, mint egy kis kamasz. pedig a lényeg amit tanulni akarsz az csak egyetemen van és nem fogsz tudni mellette dolgozni(én ismerősöm sem tudott,de ő külföldre ment és hagyta az egyetemet) és most ez inkább hiszti hisz csak a konyhából űznek ki pedig annó lelki terrort kaptál rendesen, szóval a múlthoz képest ez semmiség.és figyelj mindenkit más nyugtat meg, most inkább ezt választom minthogy a családtagjaimon vezessem le a feszültségem. sértődj csak ha akarsz de a tényeken nem változtat, hogy vagy költözz el vagy nyeld le.
2016. aug. 24. 15:23
 59/78 anonim ***** válasza:
26%
XD ha ebben a szakmában az emberben túl csordul az empátia akkor lelki roncs lesz, mert a betegei minden fájdalmát átveszi és maga is depis lesz a sok rossz sorstól. szóóval nem zavar hogy lelketlen vagyok én így éltem túl a gyerekkorom :D
2016. aug. 24. 15:25
 60/78 anonim ***** válasza:
35%
ja és nem cseszegettelek először se csak leírtam mit gondolok, de a reakciód miatt nem tudtam megállni:D aztán a többi ment magától, rém muris hogy pár mondattól is teljesen kikelsz magadból, hogy éled túl az anyósodnál levést?
2016. aug. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!