Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek én reagáltam...

Szerintetek én reagáltam túlságosan túl?

Figyelt kérdés

Tegnap szerettem volna a páromnak vacsorára tojásrántottát készíteni.Ki is mentem a konyhába,feltettem a hagymát pirítani,majd hirtelen odalépett az anyósom,hogy gyorsan apósomnak is vacsora kell,és nem fértem oda a hagymához.Az pedig egyre inkább égett le,Ő meg ott belekavargatott,és mondta,hogy tökéletes így(még én a háta mögött álltam.....!) Majd mikor már végre odaférhettem,már teljesen leégett a hagyma,undorító bűze volt.Teljesen kiakadtam,hiszen nem szerettem volna a tojásokat az odaégett hagymával elrontani,majd közölte,hogy ez így is nagyon finom lesz,és Ő megenné,ha éppen nem lenne rossz a gyomra!Apósom mindvégig kint ült....valamiért úgy érzem,ha apósom megérkezik,állandóan azzal produkálja magát,hogy engem(most jelen esetben a hagymám),égeti le....Miért jó ez?Olyan szomorú voltam,Ő pedig egy bocsánatkérésre sem méltat....a 18. szülinapomon is ezt csinálta velem,pedig azt vártam egész életemben a legjobban.(rossz családi hátterem miatt)

(Igen,sajnos jelenleg velük élünk,külön szobánk van-dolgozunk-tanulunk,semmilyen káros szenvedélyünk nincs,mindenbe beleadunk,és minden mást magunknak veszünk)

2016. aug. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
14%

Arról sem írtál, hogy a papa esetleg cukros, és ezért kell neki azonnal a kaja. Munkából jött-e, mert igen a férfiembernek az az első. ha hazaér, hogy egyen.

A megoldás az alaklmazkodás. Leveszem a lábaskámat és 3 perc múlva folytatom.

De mért is rúgtak ki otthonról?

2016. aug. 24. 12:22
 22/78 anonim ***** válasza:
31%

Még mindig nem derült ki, hogy hogy reagáltál!

Te mibe adsz be? Miből?

2016. aug. 24. 12:23
 23/78 anonim ***** válasza:
74%
Miért vagytok ilyen rosszindulatúak? Arra is rá lehetett volna ezzel az erővel ugrani, hogy anyós otthon mereszti a szebbik felét, és egész nap nem jut eszébe, hogy meleg vacsora kell az urának? Pont akkor kell odamenni, amikor látja, hogy másnak van dolga? Mert azt hamarabb is megcsinálhatta volna, nem amikor az öreg beesik az ajtón. Nézőpont kérdése minden. Ne ítélkezzünk, míg részleteket nem tudunk.
2016. aug. 24. 12:26
 24/78 anonim ***** válasza:
15%
23 megengedéd hogy azt csináljon vki a saját otthonában amit akar? majd a betolakodó ugráltat...
2016. aug. 24. 12:27
 25/78 anonim ***** válasza:
12%

"18. szülinapomon is ezt csinálta velem"

Aznap is leégette a kis hagymácskádat?

2016. aug. 24. 12:31
 26/78 anonim ***** válasza:
40%
azért durva hogy 13 évesen már szerelmest játszol, az ilyenekből általában nem lesz nagy szerelem. Egyetemnél szokott kiderülni hogy jéé végre élek és bumm már jön is a szakítás. Helyedben tűrnék érettségiig aztán olyan egyetemre jelentkeznék hogy koleszba kelljen járnom és ha a távollétet elviseli a párod és kitart melletted akkor tényleg ér valamit a kapcsolat. Amúgy veszett nagy gyerek vagy még:D először is a hagyma nem nagy cucc csinálsz újat és igen félrehúzhattad volna a kaját amíg anyós a SAJÁT konyhájában tesz-vesz. Másodszor ki a fene örülne annak ha a gyereke első szerelmét kénytelen lenne magához venni csak mert a fiacskája ezt akarja? lásd be te ott egy nem kívánt személy vagy és egy állandó VENDÉG naaagyon idegesítő tud lenni hisz akkor nincs magánéletük sem.
2016. aug. 24. 12:33
 27/78 anonim ***** válasza:
36%
Igen te reagáltad túl.
2016. aug. 24. 12:33
 28/78 anonim ***** válasza:
33%
amúgy öcsém barátnőjét állandóan itt ette a fene és már nagyon untuk, mert feszengve éreztük magunkat vele, hisz nem engedhettük el magunkat igazán. aztán direkt rászóltunk hogy mosogasson és társai akkor érdekes módon elhúzta a belét. Anyósod akciója azt akarta mutatni, hogy marhára elegük van a társaságodból és mivel elmúltál 18 már nem kívánt személy vagy a házban.
2016. aug. 24. 12:36
 29/78 anonim ***** válasza:
82%

Értem. De akkor is illene némi illemet gyakorolni a fia párjával szemben. Végül is a lány a fiának csinált ételt, nem a körmeit lakkozta a gáz mellett. Anyuci miért nem csinált ételt a fiának is?

A háztartásban segít, azt mondja dolgozik-tanul és hazaad. Ez mitől élősködés? A szülők megengedték, hogy ott legyen. Ez nyilván csak egy szükségállapot, nem élete végéig lesz így.

Csak, ha majd anyós látni szeretné az unokákat, nehogy visszaforduljon a helyzet.

2016. aug. 24. 12:37
 30/78 anonim ***** válasza:
86%

"A másik meg,hogy a háztartásban MINDENT én csinálok.Szóval tényleg nem értek egy-két ilyen megmozdulást,de akkor biztos velem van a baj."

Ezek szerint kérdezőnek nincs gondja azzal, ha el kell mosogatni.

2016. aug. 24. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!