Szerintetek én reagáltam túlságosan túl?
Tegnap szerettem volna a páromnak vacsorára tojásrántottát készíteni.Ki is mentem a konyhába,feltettem a hagymát pirítani,majd hirtelen odalépett az anyósom,hogy gyorsan apósomnak is vacsora kell,és nem fértem oda a hagymához.Az pedig egyre inkább égett le,Ő meg ott belekavargatott,és mondta,hogy tökéletes így(még én a háta mögött álltam.....!) Majd mikor már végre odaférhettem,már teljesen leégett a hagyma,undorító bűze volt.Teljesen kiakadtam,hiszen nem szerettem volna a tojásokat az odaégett hagymával elrontani,majd közölte,hogy ez így is nagyon finom lesz,és Ő megenné,ha éppen nem lenne rossz a gyomra!Apósom mindvégig kint ült....valamiért úgy érzem,ha apósom megérkezik,állandóan azzal produkálja magát,hogy engem(most jelen esetben a hagymám),égeti le....Miért jó ez?Olyan szomorú voltam,Ő pedig egy bocsánatkérésre sem méltat....a 18. szülinapomon is ezt csinálta velem,pedig azt vártam egész életemben a legjobban.(rossz családi hátterem miatt)
(Igen,sajnos jelenleg velük élünk,külön szobánk van-dolgozunk-tanulunk,semmilyen káros szenvedélyünk nincs,mindenbe beleadunk,és minden mást magunknak veszünk)
költözzetek el szépen, nem kell más nyakán lakni, meg felnőtteset játszani.
amúgy meg: kidobod a hagymát és újra csinálod...
te szegény
Nehéz helyzet. Az élet sok másnak is feladta a leckét.
Nehéz a megoldás is. Sajnos.
Tanacsom: keruld a konfliktust , kitartas amig el tudtok költözni.....
Nagyon nehéz helyzetben vagy. Ölellek
Már ne is haragudj, kérdező, de te vonsz felelősségre minket, hogy mégis hol élj?
ÉS akkor mi a fenét csinálnál, ha a barátod kirakna? Mi a garancia rá szerinted, hogy nem fogja megtenni? Akkor hova mész majd?
Ezen kéne gondolkozni!
A kérdező egy ostoba hisztérika.
Pontozz le mindenkit, aranyom...
Elárulok neked valamit: ha azért laksz ott, mert nincs hova menned, akkor gyakorlatilag egy prosti vagy.
Akkor meg már csinálhatnád pénzért....mindjárt telne arra is, hogy elköltözz.
Tessék, pontozz csak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!