Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek én reagáltam...

Szerintetek én reagáltam túlságosan túl?

Figyelt kérdés

Tegnap szerettem volna a páromnak vacsorára tojásrántottát készíteni.Ki is mentem a konyhába,feltettem a hagymát pirítani,majd hirtelen odalépett az anyósom,hogy gyorsan apósomnak is vacsora kell,és nem fértem oda a hagymához.Az pedig egyre inkább égett le,Ő meg ott belekavargatott,és mondta,hogy tökéletes így(még én a háta mögött álltam.....!) Majd mikor már végre odaférhettem,már teljesen leégett a hagyma,undorító bűze volt.Teljesen kiakadtam,hiszen nem szerettem volna a tojásokat az odaégett hagymával elrontani,majd közölte,hogy ez így is nagyon finom lesz,és Ő megenné,ha éppen nem lenne rossz a gyomra!Apósom mindvégig kint ült....valamiért úgy érzem,ha apósom megérkezik,állandóan azzal produkálja magát,hogy engem(most jelen esetben a hagymám),égeti le....Miért jó ez?Olyan szomorú voltam,Ő pedig egy bocsánatkérésre sem méltat....a 18. szülinapomon is ezt csinálta velem,pedig azt vártam egész életemben a legjobban.(rossz családi hátterem miatt)

(Igen,sajnos jelenleg velük élünk,külön szobánk van-dolgozunk-tanulunk,semmilyen káros szenvedélyünk nincs,mindenbe beleadunk,és minden mást magunknak veszünk)

2016. aug. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:

Te egyébként miért kiscsillagozol engem?Ismerjük egymást?És milyen jogon állítasz te olyat,hogy a párom esetleg nem állna ki mellettem/elhagyna?Tudod Te,hogy hány próbatételt álltunk már ki ennyi idősen?Az egész világon,ha bárki a feje tetejére állna,se hagynánk cserben egymást....bármilyen szomorú is ezt olvasnod,vannak még ennyi idősen olyanok,akik komolyan gondolják,és nem kéthetes kapcsolatokból ugranak a másikba.

Ne légy rosszindulatú,mert attól csúf leszel,kedvesem.

Vigyázz magadra.

2016. aug. 24. 14:22
 42/78 anonim ***** válasza:
77%

Milyen megsavanyodott, elkeseredett undorító emberek osztják itt az észnek nevezett semmilyüket. Undorítóak vagytok. Lehet nektek az életetek fenékig tejfel, de másnak nem. Szánalmas a hozzá állásotok. Egyébként meg szerintem ha már az anyós megengedte, hogy ott lakjanak,neki is alkalmazkodni kéne, nem g.ecizni. költözz el, költözz el, lehet nektek a seggetek alá varrtak egy lakást apuciék, de neki nem. Kitették otthonról, betegek a hozzátartozói mentálisan. Épp elég ez neki,nem itt kéne alázni. Szánalmas csürhe. Tessék, le lehet pontozni.

Szerintem kérdező,próbálj meg vele beszélni, a szép szó sokat segít. Ha nem, akkor érdeklődjetek, van-e valami támogatás arra felétek fiatal pároknak. Önkormányzat szokott ilyet.

2016. aug. 24. 14:27
 43/78 A kérdező kommentje:
Tájékozottságról pedig annyit,hogy a gyámhatóságnak joga van az édesanyától a gyermekeit elvenni,ha azok bármiféle hátráltató dologgal élnek együtt,mely gátolja Őket a pszichés fejlődésükben.Egy borderline személyiséggel küzdő nagymama,aki ezt ráadásul tudja,és ezzel fenyeget Téged,mint kiskorú,és félted az 5 éves öcsédet,inkább kussolsz és lelépsz.Mellesleg alkoholizmus,bántalmazás,lelki terror már önmagában elég....
2016. aug. 24. 14:27
 44/78 anonim ***** válasza:
21%
de te inkább elcuccoltál öcsédet meg otthagytad??
2016. aug. 24. 14:32
 45/78 A kérdező kommentje:

Ne próbálj konfliktust generálni,nem fogok belemenni.

Elsőre is értettem amit írtál.

Természetesen lehet saját véleményed,és érdekel is,különben nem kérdeztem volna.

De a jogom is megvan hozzá,hogy ne értsek vele egyet.

Lenéztél,azt hitted újat mondasz,pedig nem.

Számtalan lehetőséget próbáltam már kiaknázni.Ha valaki új életet akar kezdeni,önnálóan,akkor az én vagyok.

És attól,hogy Te idősebb vagy,nem feltétlen tapasztaltabb,vagy okosabb is.

Azt hitted összejön,de nem.

Szép Napot.

2016. aug. 24. 14:35
 46/78 anonim ***** válasza:
44%
ugyan a gyámhatóságnak ez még édes kevés, nagyanyád csak hatásosan megfenyegetett. ahogy az én apám is próbálkozott,de tizenévesen sem vettem már ezt be és csinálhatott akármit az hogy valaki lelkileg terrorizál nem elég, a rendőrség is széttárta a karját apámnál hogy de hát nincs 8 napon túli sérülés szóval bocsi. sőt a szomszédban cifrább dolgok is történtek, amúgy én ott nem hagytam volna az 5 éves öcsémet egy ilyen helyen akkor se ha fenyegetnek, alsós koromban még védtem is az öcsémet apámtól és később nyolcadikosként én fejtettem le apám ujjait anyám torkáról és pont ő miatta nem mentem koleszba, mert féltettem tőle a családom. ezért ajánlom a koleszt ott legalább megszabadulsz a problémáktól egy időre.
2016. aug. 24. 14:35
 47/78 anonim ***** válasza:
31%
nem az a baj hogy visszaírtál hogy nem értesz velem egyet, az a baj ahogy írtad egy hisztis kis csitri írásában aki azt hiszi többet tud mindenki másnál csak mert neki sz..r volt a sorsa. elárulom nekem is az volt de ezért nem hiszem hogy az enyém a legrosszabb, sőt hiszem hogy van sokkal rosszabb élet. Írod hogy mennyi rossz történt veled és ezért ti hűű de nagy pár vagytok, megsúgom a lelki terror és hogy dolgoznod kell szinte alap az alsó rétegekben, ahol nap mint nap végig kell szenvedni egy teszem azt terrorizáló főnököt közben fönt tartani a házat hitelekből sé a többi. Te még csak a jéghegy csúcsát látod és az egyetem már csak a leendő munkád miatt is fontos lenne.
2016. aug. 24. 14:40
 48/78 A kérdező kommentje:
10 éves korom óta pszichológus,pszichiáter szeretnék lenni.Ehhez kell főiskola.Mire én főiskolára megyek,addigra már dolgozni is tudok mellette.Ha dolgozni is tudok(normál keresettel)nyilván lelépek.Ki nem érti,mit ír a másik?18 éves vagyok,előttem az élet,eddig a 18 évemet senkinek nem kívánom,de nem sajnáltatom el magam,hogy jaj szegény én,milyen rossz nekem.Szimplán pár tényt írtam le,hogy értelmezni tudd.De egyből rámkontráztál,hogy neked is milyen rossz,sőt rosszabb sorod volt....ki sajnáltatja magát?Egy 18 éves,kétségbe esett, állításod szerint ráadásul kislánnyal állsz le vitázni?Nem ciki? :) Nem ismersz,és a sárga földig lehordasz?Ide jársz kiélni magad?Alázott már meg főnök,és még oly sok mindent éltem át,nem tudnál újat mondani.(de persze,ha unatkozol,akkor nyugodtan,legalább el vagy egy ideig)
2016. aug. 24. 14:51
 49/78 anonim ***** válasza:
46%

Jó, tudjuk, itt gyakorin mindenki mérnök, mindenki 300 nettot keres, mindenkinek hitelmentes, saját lakása van 23 éves korára. Meg mindenkinek gyötrelmes sorsa volt, mindkét szülője alkoholista, mindenki depressziós, meg szociális fóbiás... :))

Azért kíváncsi vagyok, hogy hol volt az édesanyád, amikor a nagymamád kidobott az utcára.

2016. aug. 24. 14:52
 50/78 anonim ***** válasza:
43%

pszicho képzés mellett nem lesz időd dolgozni. hidd el, van ismerősöm, aki ezt tanulta! levelezőn nincs is.

de még mindig nem mondtad meg mióta laksz ott?!

2016. aug. 24. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!