Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom megsértődött, amiért...

Anyósom megsértődött, amiért őt nem visszük nyaralni. Jogos? Ti vinnétek a békesség kedvéért?

Figyelt kérdés

Fiatalon lettem terhes. Anyósom abortuszra akart küldeni, megmondta hogy rá aztán ne számítsunk és ehhez tartotta is magát.

A szüleim és a testvéreim viszont támogattak, nélkülük nem tudtuk volna vállalni a picit. Már 3,5 éves, szépen egyenesbe jöttünk, el is költöztünk. Jövő héten elmegyünk pár napra nyaralni velük.

Anyósom eddig is meg volt sértődve mert az én családom többet volt a lányunkkal, mint ők. De most.... amióta tudja, nem száll le a témáról.

Ti elhívnátok a békesség kedvéért?

2016. aug. 10. 07:14
1 2 3 4
 31/37 acelsziv ***** válasza:
91%
ha megsértődött, hát sértődjön. Ezt a lekvárt ő kavarta magának. Egyáltalán tegye össze a két mancsát, hogy a történtek után még láthatja az unokáját és nem tekintik őt halott embernek.
2016. aug. 10. 11:21
 32/37 DuplaKV ***** válasza:
90%

Én pont a békesség kedvéért nem hívnám el. Az ilyen emberek általában az első körben el szokták suvickolni a nyaralós hangulatot, és akkor oda a pihenés.

Mellesleg, ha nyaralni akar, akkor menjen nyaralni egyedül. Vagy ajánld fel neki, hogy jöjjön csak, de rátok ne számítson semmiben, mindent intézzen magának.

2016. aug. 10. 15:14
 33/37 anonim ***** válasza:
84%
Ne vigyétek el.
2016. aug. 10. 18:58
 34/37 anonim ***** válasza:
86%

Persze, hogy ne. Már fent minden érvet leírtak.

#10, mekkora nagy parasztok vagytok!

A kérdéshez semmi értelmeset, de a kérdezőt legyaláznátok az ostoba "agyatok" szerint, akár igaz, akár nem a fantáziálásotok.

2016. aug. 10. 20:14
 35/37 anonim ***** válasza:
31%

Nem, ne vigyétek, szétcseszi az egész nyaralást.

De később azt meg kell engedni anyósodnak, hogy közeledjen a gyerekhez, hogy vele lehessen, esetleg elvihetitek valahova negyediknek magatokkal, ha nem is nyaralni, de kirándulni egy napra, stb. Lehetségesnek tartom, hogy anyósod sok mindent megbánt a korábbiakból, és közeledni próbál. A gyereknek jó lenne, ha lenne másik nagymamája is. De erre a nyaralásra ne vigyétek el semmiképp. A békesség kedvéért sem. Nincs joga megharagudni anyósodnak. Szervezzetek a nyaralás után egy kirándulást , és oda hivjátok el. Nem könnyű eset az anyósod, az egy biztos.

2016. aug. 12. 18:18
 36/37 Sophia Ajutthaja válasza:
57%

Nem értem a kérdést.

A válasz: nem

Először csak ezt tennétek (tennéd) "a békesség kedvéért", azután meg már olyan hosszú lesz a lista ..., és olyan extrém is ...

2016. aug. 17. 14:17
 37/37 anonim ***** válasza:

Miért kéne elvinni? Mi jóban vagyunk anyósékkal, de ha mi a szüleimmel együtt mennénk nyaralni, nem vinnénk anyóst is. És fordítva, ha anyósékkal mennénk nyaralni, akkor az én szüleimet nem vinnénk. Nekünk (a gyerekeknek, a férjemnek, nekem) mindkét oldal a családunk, de ők egymásnak nem igazán. Tök más habitusú emberek ráadásul, eszembe sem jutna őket összezárni napokra.

Így, hogy ti nem is vagytok jó viszonyban, pláne semmi értelme. Nem értem, anyós mit pattog.

2016. aug. 25. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!